23 / 05 / 2024

H. Cemal Karaoğlu kimdir

H. Cemal Karaoğlu kimdir

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 23 Mart 2015 tarihi olağan genel kurul toplantısı yönetim kurulu üye aday listesini yayınladı.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Çavdaroğlu Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çavdaroğlu Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Kaboğlu ve Seyyit Kutup Çavdaroğlu ortaklığında kuruldu.

Denizbank'tan emekliye 10 bin TL, çalışana 50 bin TL nakit! Başvuran alıyor! 

Milyonlarca emekliye Denizbank'tan ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. Banka, emeklilere ve çalışanlara hızlı sonuçlu kredi sağlayacak. Emeklilere 10 bin TL verilecek...

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Girginoğlu tarafından kuruldu.

H. Cemal Karaoğlu kimdir Haberi

H. Cemal Karaoğlu kimdir

İş GYO 23 Mart 2015 tarihi olağan genel kurul toplantısı yönetim kurulu üye aday listesini yayınladı. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 19 Mart 2015 tarihinde yapılan toplantısında; bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olarak Şirketimize başvuran ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II.17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde; bağımsızlık ölçütlerini taşıdıkları Şirket Kurumsal Yönetim Komitesince tespit edilen Sayın D.Sevdil Yıldırım ve H.Cemal Karaoğlu'nun 23 Mart 2015 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak pay sahiplerimizin onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Bağımsız yönetim kurulu üye adayları dahil tüm yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişleri ekte ve Şirketin www.isgyo.com.tr adresli internet sitesinde pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.  



Aday listesi için