21 / 05 / 2024

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Hawraa Fadhıl Abdulsahıb Shakarchı ve Mohamad Imad Al-Zahabe ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Almalak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almalak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Altahır H.I.M. tarafından kuruldu.

Büyükyalı Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Özak GYO  projelerinden Büyükyalı projesine ilişkin 774 Ada 83 Parsel A, B, C, D, E, F, G, H, I, J Bloklar ile 774 ada 73 Parsel K Blok Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme işlerinin kısmi Geçici Kabul Tutanağı 17 Aralık 2019 tarihinde onaylandı...

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

Soyak Yapı’ya Real Estate Stars’dan 2 ödül!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu Gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.

Özyurtlar'a Real Estate Stars Türkiye'den 3 ödül!

Özyurtlar Şirketler Grubu, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderler 2016 Zirvesi’nden üç ödüle birden layık görüldü.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

Antalya Kuzey Batı Çevre Yolu'na hızlı tren ağı eklendi!

Antalya’nın çevre yolu ağının önemli bir kısmı olan Kuzey Batı Çevre Yolu’na hızlı tren güzergâhı işlenmesi için yapılan imar planı revize edildi.

Kıbrıs'ta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı!

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Era H&B Real Estate Kıbrıs'ta hizmet vermeye başladı!

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Hawraa Fadhıl Abdulsahıb Shakarchı ve Mohamad Imad Al-Zahabe ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Hüseyin Aydın: Türkiye ekonomisi için 2015'i pozitif algılıyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, " ECB'nin politikaları Türkiye'de kaynak akışını dengeleyici rol oynayacaktır. O nedenle de 2015 yılını Türkiye için pozitif algılıyoruz" dedi.

Lütfi Elvan: Trafiği rahatlatacak projelere hız verdik!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, başta İstanbul olmak üzere trafik sorununu rahatlatacak projelere hız verdiklerini açıkladı. Lütfi Elvan 'Trafiği rahatlatacak projelere hız verdik' dedi.

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi

H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Hawraa Fadhıl Abdulsahıb Shakarchı ve Mohamad Imad Al-Zahabe ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de  Başakşehir'de kuruldu.


H I Real Estate Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....