05 / 05 / 2024

H-M İzmir ilk mağaza

Hükümet ilk kez ev almak isteyenler için start verdi! Düşük faizli kredi desteği geliyor!

Yüksek ev kiraları ve emlak piyasasındaki fahiş artışlar karşısında hükümet ilk kes ev sahibi olacaklar işçin devreye girdi. 

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

H&M indirime girdi! Yüzde 65’a varan indirimi kaçırmayın! H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim devi H&M tüm kategorilerde indirime girdi. Hangi üründe ne kadar indirim var? İşte H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

İlk kez ev alacaklara teşvik paketi! Türkiye’de de uygulanır mı?

Emlak krizi yaşayan Çin’de hükümet ilk kez ev alacaklar için harekete geçti. Emlak krizini çözmek isteyen yönetim ilk kez ev alacaklar için teşvik paketi hazırlayarak emlak sektörünü canlandırmak için düğmeye bastı. Benzer bir durumun Türkiye’de olabileceği ise bir soru işareti.

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Bebek kıyafetlerinde dervim yapan H&M’in yeni sezonu satışa çıktı! H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çocuğunuzun gardıroplarını H&M’in yumuşak ve rahat bebek kıyafetleriyle doldurun. Tişörtler, jeanler veya tulumlar ve body’ler arıyorsanız, günlük görünümleri fazlasıyla kolaylaştıran birçok farklı rahat ve yumuşacık seçenekler mevcut. İşte H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evinizde modaya ayak uydursun! H&M Home 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen giyim markası H&M, yakın zamanda çıkardığı H&M Home ile de büyük beğeni topladı. Sezonun trend parçaları haline gelen H&M Home ürünleri ile sizde evinizde modayı yakalayın. İşte 9 Eylül 2022 H&M Home fiyat listesi..

IKEA ve H&M Rusya'dan Çekiliyor!

Rusya- Ukrayna Savaşı devam ederken pek çok marka gibi IKEA ve H&M de, Rusya'daki mağazalarını kapatma kararı aldığını duyurdu… İşte ayrıntılar…

Devletten ilk kez ev alacaklara 86 bin TL hibe!

Hükümet ilk kez ev alacak vatandaşlara karşılıksız hibe veriyor. Verilecek yardım kampanyası dahilinde 86 bin TL destek veriliyor. 

H-M İzmir ilk mağaza Haberi

H-M İzmir ilk mağaza

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...