07 / 05 / 2024

HA Uluslararası şirketi

HA Uluslararası şirketi

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Messa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Messa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yetgin tarafından kuruldu.

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sefer Kerem Güler tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

Idearc Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Idearc Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Erdem Özlü tarafından açıldı.

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!  

Altıncılar Uluslararası Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ridha Daw. Albo Hayder tarafından kuruldu.

Mbm Export Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mbm Export Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abouyeg ve Khadija Khadar ortaklığında kuruldu.

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Amını tarafından kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

HA Uluslararası şirketi Haberi

HA Uluslararası şirketi

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu. 


HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi iş konusu; 1.1. Gayrimenkul Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiraya vermek, işletmek ve komisyonculuğunu yapmak.  Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı, kiralanmasına ve işletilmesine aracılık etmek.  Yurtiçinde ve yurt dışında emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Yurtiçinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası...