06 / 05 / 2024

Haan Akkuzu

Haan Akkuzu

Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haan Akkuzu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Akkuzu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuzu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Zülfikar Akkuzu tarafından kuruldu.

Akkuzu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuzu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Akkuzu tarafından kuruldu.

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haan Eryiğit tarafından kuruldu.

Haan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ayyıldız tarafından kuruldu. 

Demet Akkuzu'dan mülakatlarda başarılı olabilmenin ipuçları!

FU Gayrimenkul’un IK Yöneticisi Demet Tansuğ Akkuzu, Kırklareli Üniversitesi ‘TrakyaKAriyer Projesi’ kapsamında gençlerle buluştu. Gençlere FU’nun iş kollarını anlatan Akkuzu, mülakatlarda başarılı olabilmenin ipuçlarını da anlattı.

Cole Haan Türkiye'de mağaza açacak!

2015 sonunda kendi markası Mosafer’i Türkiye’ye getiren Katarlı Abuissa Holding, şimdi de ABD’li marka Cole Haan’ın mağazasını açıyor.

Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akkuzu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haan Akkuzu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Haan-gar Düsseldorf'ta mağaza açıyor

Şu anda 221 mağazalı bir zincir olan Haan-gar yakında Düsseldorf'ta da mağaza açıyor

Haan Akkuzu Haberi

Haan Akkuzu


Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haan Akkuzu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu. 


Bildem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HIRDAVAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ 1. İnşaat malzemeleri (demir, çelik,bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı,çimento, fayans, seramik, marley vb.) alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla,ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Bilumum hırdavat malzemelerinin...