06 / 05 / 2024

haberler

haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısının üçüncü gününe, AK Parti ve CHP’li üyeler arasındaki cami tartışmaları damgasını vurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Altın 26 gün sonra tam bu kadar olacak! İyi haberler geride mi kaldı? Elinde altını olanların etekleri tutuşacak

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine çıkarken, gram altın da 1225 TL oldu. Peki altın fiyatları ilerleyen günlerde nasıl olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İyi haberler geride mi kaldı? Altını olanların etekleri tutuştu.

İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Türkiye'de Son Zamanlarda Gayrimenkul Sektörü' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Yüksek aidatlar isyan ettirdi!

Kira miktarını geçen aidatlar bazı site yöneticileri için kazanç kapısı haline geldi. Yüksek site ve apartman aidatlarıyla ilgili haberler sonucunda şikayet telefonları yağdı.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faiz oranları değişti! 

Ev alma hayalleri kuran vatandaşlara kamu bankalarından müjdeli haberler geldi. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Reysaş GYO'dan suç duyurusu açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak amacıyla çeşitli basın yayın organlarında yer alan manipülatif haberler için, suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Reysaş GYO'dan dilekçe açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Reysaş GYO'yu ve yatırımcıları zarara uğratmak için çeşitli basın yayın organlarında çıkan manipülatif haberler sebebi ile SPK'ya ve BIST'e gerekli müracaatların yapılmış olduğunu bildirdi.

Ege’ye talep arttı! Köylüler, arsalarını peş peşe satışa çıkardı!

Koronavirüs, Ege'nin gizli kalmış yerlerine de talebi yükseltti. Kıvanç Tatlıtuğ'un Çanakkale'ye bağlı Kemallı Köyü'nden arazi baktığıyla ilgili haberler çıktı. Bunu duyan vatandaşlar da bölgeyi araştırmaya koyulunca fiyatlar, iki katına çıktı.

Bakanlıktan 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarına yalanlama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarını yalanladı. Açıklamada, ''Asılsız haberler, gece gündüz fedakarca çalışan emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üretim aktörlerince üzüntüyle karşılanmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

haberler Haberi

haberler



Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda söz alan CHP’li meclis üyesi Doğan Tekel, Üsküdar’da yapılan imar değişikliğine ve Çamlıca tepesine cami yapılmasına karşı çıktıklarını söyledi. Üsküdar’da 34 yıl oturduğunu belirten Tekel, bölgede bir cami talebi olmadığını ve ihtiyaç da duyulmadığını savundu. Tekel, şöyle devam etti:


Camiye ihtiyaç yok

“Topbaş, ’Çamlıca’da İstanbul’u simgeleyecek cami yapılacak’ dedi. İstanbul’un simgesi bellidir.

Koca Sinan’a haksızlık yapılıyor. Ayrıca, Makedonya’da da Üsküp’ün en önemli tepesine haç yapıldığına ilişkin fotoğrafı size göstermek istiyorum. Yüzde 40’ı Müslüman olan bu bölgede Hristiyanlar en büyük haçı koymuş. Buna nasıl karşıysak, Çamlıca tepesine İstanbul’un simgesi olarak görülen camiye de karşıyız. O bölgede bir camiye ihtiyaç olmadığını düşünüyoruz.”

Tekel, konuşmasında ayrıca, bir inanç grubunun mabedini küçümseyen cümleler kullanmanın hoş bir şey olmadığını kaydetti.

CHP’li meclis...