05 / 05 / 2024

habib soluk

habib soluk

Zonguldak Çaycuma'da kurulacak 25 milyon ton kapasiteli Filyos Limanı'yla, başta kıyı Karadeniz ülkeleri olmak üzere Rusya, Ortadoğu ve Uzakdoğu ile ticaret hacminin artırılması ve İstanbul Limanı'nın yükünü hafifletecek...

Marmaray'da geri sayım başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hizmete girdiğinde İstanbul'un trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan ve 29 Ekim'de açılması planlanan Marmaray'da son incelemelerini yaptı...

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Habib Aşık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Aşık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Habib Aşık tarafından kuruldu.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

TOKİ'den Sivas Zara'ya 642 konut müjdesi!

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara'da incelemelerde bulundu. Soluk, ilçede yapılması planlanan 642 konut inşaatının 650 günde tamamlanacağını söyledi.

Habib İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Necva  Akdeniz ortaklığında kuruldu. 

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Ghwısh tarafından kuruldu. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Cem Habib Dubai'den 48 milyon TL'ye havuzlu villa aldı!

İngiltere'de yaşayan Türk finansçı Cem Habib, İngiliz eşi için Dubai’den 48 milyon TL’ye havuzlu villa aldı.

habib soluk Haberi

habib soluk

10 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM


Zonguldak'ta Kurulu Maden ve Enerji Sanayicileri İşadamları Derneği Başkanı Ümit Velioğlu, geri sahasında termik santrallerin, demir-çelik, çimento, kimya gibi ağır sanayi fabrikalarının ve tersanelerin yer alacağı projenin yatırım büyüklüğünün 10 milyar doların üzerinde olmasının beklediklerini belirterek, "Projeden enerji alanında beklentimiz, endüstri bölgesinde yer alacak termik santrallerin yerli kömür öncelikli olması ve enerji ihtiyacı planlaması ile ÇED'in sadece Filyos'u değil, 80-100 kilometrelik sahil şeridini kapsaması" dedi. 



Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Zonguldak Filyos'ta gerçekleştirilecek Filyos Liman ve Endüstri Bölgesi Projesi kapsamında Altyapılar Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü Filyos Limanı ihalesinin bu yılın yatırım programına alınacağını, ihaleye Yüksek Planlama Kurulu onayının ardından bu ay içinde çıkılmasının planlandığını söyledi. 


25 MİLYON KAPASİTELİ 


Zonguldak Çaycuma'da kurulacak 25 milyon ton kapasiteli Filyos Limanı'yla, başta kıyı Karadeniz...