22 / 05 / 2024

Habip Demircan

Habip Demircan

Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmet Kaya, Habip Demircan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Seymen Sokak'ta kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Demircan tarafından kuruldu.

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan Grubu İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Demircan tarafından kuruldu. 

Figen Erdağ Demircan'dan sonbahar trendleri!

Mimar Erdağ Demircan; evleri sonbahara hazırlamanın tüyolarını verdi. İşte, Mimar Erdağ Demircan'ın sonbahar trendleri..

Figen Erdağ Demircan'dan banyoları trendlere adapte etmenin yolları!

Mimar Erdağ Demircan; bu yıl bitmeden banyosunu yenilemek isteyenler için önerilerde bulundu. İşte banyoları trendlere adapte etmenin yolları...

Habip Demircan Haberi

Habip Demircan

Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmet Kaya, Habip Demircan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Demircan Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; PLASTİK  VE GERİ DÖNÜŞÜM a. Her türlü plastik hammaddelerin ve plastikten mamul olan granül, moblen, kırılmış ve kırılmamış pvc, naylon ve hammaddesi plastik olan diğer plastik türevleri ilk madde ve malzemenin imalatını, mamul ve hurda olarak alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. Bu ürünlerin kullanılmış atıkların geri dönüşü yolu ile tekrar üretime ve ekonomiye kazandırılması işlemlerini yapmak ve yaptırmak b. Kullanım dışı kalan geri dönüştürülebilir plastik, kompozit, kağıt, karton, her türlü ambalaj malzemelerinin her türlü geri dönüşüm yöntemleri ile hammadde olarak tekrar imalat sürecine hazırlanabilmesi için bu ve diğer...