11 / 05 / 2024

Habitat İnşaat ömerli kentsel dönüşüm

Habitat İnşaat ömerli kentsel dönüşüm

Habitat İnşaat, Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi 'ne yıl sonuna doğru başlamayı planlıyor. Henüz detayları belli olmayan Habitat İnşaat Ömerli Projesi, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Özülkü tarafından kuruldu.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Mesire Yerleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Polat ve Arif Arduç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Kağıthane İş Merkezi iletişim!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kağıthane İş Merkezi tek blok halinde yükseliyor. Projenin Ayazma Caddesi'yle yaya bağlantısı bulunuyor. İşte Kağıthane İş Merkezi iletişim bilgileri...

Kağıthane İş Merkezi: Habitat İnşaat'tan Kağıthane'ye yeni ofis projesi!

Henüz projelendirme aşamasında olan yeni proje Kağıthane İş Merkezi; Habitat İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Projenin detayları henüz yayınlanmamış olsa da çizim şeklinde görselleri yayınlandı...

Meydan Çekmeköy satış ofisi!

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Meydan Çekmeköy satış ofisi ile 0216 446 46 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Habitat İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy!

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy projesi alanları 76 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Çekmeköy Taşdelen'de yükselen proje ev + ofis konseptiyle hayata geçiriliyor.

Habitat Alemdağ satış ofisi!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Habitat Alemdağ satış ofisi ile 0212 283 80 80 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje toplam 127 adet daireden oluşuyor.

Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi!

Habitat İnşaat Habitat Alemdağ projesi 52 adet 2 oda 1 salon ve 75 adet 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Proje Alemdağ'da hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Alemdağ'da yeni proje yapacak!

Meydan Çekmeköy, Yuvam Apartmanı, Point Residence, Park Çekmeköy, Sarıyer Ruda Villa projelerine devam eden Habitat İnşaat yeni projesine Alemdağ'da hayat verecek. Alemdağ Evleri henüz projelendirme aşamasında...

Habitat İnşaat ömerli kentsel dönüşüm Haberi

Habitat İnşaat ömerli kentsel dönüşüm

Habitat İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, 2014 sonunda yeni kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Proje, Anadolu Yakası içinde Ömerli'de Riva deresinin kıyısına yerleşik bir alanda yükselecek. 


Toplamda 18 bin metrekarelik alan üzerinde peyzaj ve kent yerleşim konsept projesi olan Habitat Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin görselleri de yayınlandı. 


Habitat İnşaat Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi görselleri: