03 / 05 / 2024

Habitat Park Villalar ulaşım

Habitat Park Villalar ulaşım

Belde Grup tarafından hayata geçirilen Habitat Park Villaları projesinde 4 katlı 5 oda 1 salon villa seçenekleri yer alıyor. Projede son 5 adet villa kaldı.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

İzmir Tire Park Ayazma Villaları'nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor!

Batı Koop imzasıyla yükselen proje İzmir İl 'i Tire İlçe' sinde hayata geçiriliyor. İzmir Tire Park Ayazma Villaları' nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor.

Habitat Park Avcılar'da 300 bin TL'ye!

Belde Grup tarafından Avcılar'da inşa edilecek Habitat Park projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Projede 2+1 daire tipleri yer alıyor.

İncek Park'ta 1 milyon 700 bin TL'ye villa!

HAT Teknolojik Yapı Sistemleri tarafından hayata geçirilen İncek Park Villaları 7 adet villadan meydana geliyor. Proje Ankara İncek'te inşa ediliyor.

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

Park Ayazma Villaları Tire’nin prestij projesi!

Batı Koop’un Tire Ayazma mevkii için projelendirdiği “Park Ayazma Villaları'nın inşaatının temeli törenle atıldı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, giderek gelişen ilçeye özen gösterdiklerini söyledi.

Zeus Park Gold Villaları'nın teslimi Haziran 2016'da!

Zeus Park Gold Villaları isimli yeni projenin, tesliminin önümüzdeki Haziran 2016'da gerçekleşeceğini kaydeden Feride Atılgan, projenin sosyal tesis alanları 4 adet havuzu ve güvenlikli bir proje olması ile göz dolduracağını söyledi.

Park Orman'da bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yer alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayını bekleyen 80 milyon Euro’luk Park Orman projesinin ayrıntıları belli oldu. Şahenk ve Bilgili’nin hazırlattığı projeye göre, Fatih Ormanı’na 15 bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yapılacak.

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda Güney Amerika habitatı oluşturulacak!

Yıllık 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yeni türlerin getirilmesiyle ilgili çalışmalara hız verildi. Parkın ikinci bölümü için ise Güney Amerika habitatı oluşturulması planlanıyor.

Habitat Park Villalar ulaşım Haberi

Habitat Park Villalar ulaşım

12 bin 420 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Habitat Park Villaları projesinde toplamda 38 adet villa bulunuyor.


4 katlı 5 oda 1 salon villalardan meydana gelen Habitat Park Villaları projesi 13 dönümlük yeşil alana sahip.


Belde Grup tarafından inşa edilen Habitat Park Villaları projesinde konutlar hemen teslim ediliyor.


Habitat Park Villaları projesinde evin iç aydınlatmaları kumandayla kontrol edilebiliyor. Projede sadece 5 adet vilka kaldı.


Ayrıca projede, ısıtma, soğutma, multimedya, kamera hizmetleri, otopark, yüzme havuzları, aydınlatma ve intercom mevcut.


Habitat Park Villaları iletişim:


Atatürk mah. Özdemir sk. No: 4

BeldeKent Sıra Dükkanlar ( Tüyap arkası ) Esenyurt -

BEYLİKDÜZÜ /  İstanbul 

Tel:444 88 61

Gsm:0538 333 67 61

Fax:+90 212 853 56...