15 / 05 / 2024

Hac Umre turları Vizyon Grup

Hac Umre turları Vizyon Grup

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Umre fiyatları 2022 belli oldu! Umrede bir günde otel ve yemek masrafı ne kdar olacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 yılına ait hac ve umre tarihlerini belirledi. Hac ibadetini yaparak hacı olmak isteyen adaylar ve umre ibadeti yapmak isteyenler söz konusu tarihlerde Suudi Arabistan'ın Mekke şehrindeki kutsal Kabe'ye giderek ibadetlerini yapabilecek.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Achraf Lasry tarafından kuruldu.

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Vizyon Turizm Grup şirketleri tek çatı altında birleşti!

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Türsab belgesi olmayanlara ceza kesildi!

Sakarya Valiliği Kaçak ve Korsan Gezi ve Tur Denetim Komisyonu tarafından gezi, Tur ve Hac-Umre ile uçak bileti satanlara yönelik denetimler sonucunda, TÜRSAB yetki belgesi olmayan yer, kişilere ceza kesildi.

Hac ve umre turizmine 2.3 milyar harcanacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İnanç Turizmi 2014 Raporu'na göre, Türkiye'den kutsal topraklara hac ve umre için gideceklerin bu yıl yapacağı harcama 845 milyon euroyu yani yaklaşık 2.3 milyar lirayı bulacak...

Metro, Real perakende zincirini Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici. Yukarı mahallede tehlike arz eden metruk yerlerin yıkımına başlandığını, yerlerine ise önümüzdeki dönemlerde depreme dayanıklı konutlar inşa etmek istediklerini belirtti...

Hacılar'da tehlike arz eden binalar yıkılmaya başladı!

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici yukarı mahallede tehlike arz eden metruk yerlerin yıkımına başlandığını, yerlerine ise önümüzdeki dönemlerde depreme dayanıklı konutlar inşa etmek istediklerini belirtti.

Suat Hacısalihoğlu: Türkiye perakende sektörü 310 milyar dolarlık potansiyele sahip!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "e-ticaret alanında yan sektörleri de geliştirmekle beraber yeni girişimciler ve yeni iş kollarının şehrimizde açılmasını arzu ediyoruz" dedi.

TOKİ Yalova Merkez Hacımehmetli başvuruları! Son gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yalova Merkez Hacımehmetli Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile 23 -30 Haziran 2014 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor...

Hac Umre turları Vizyon Grup Haberi

Hac Umre turları Vizyon Grup

1990 yılında kurulan Vizyon Turizm; bünyesinde bulunan grup şirketleriyle birlikte  delüks / lüks Hac –Umre turları, iç ve dış hatlarda bilet ve vize işlemleri, yurt içi ve yurt dışı kültür turları, iş adamları ve kurumlara yönelik yurt dışı seyahat hizmetleri ve fuar organizasyonları alanlarında hizmet veriyor. Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan Vizyon Turizm, turizm sektöründe farklı hizmetler veren grup şirketleri ve deneyimli kadrosuyla Vizyon Grup adı altında birleşti. 


Turizm sektörünün önde gelen saygın kurumları arasında yer alan Vizyon Grup; delüks hac ve umre turizminde Vizyon Turizm, lüks hac ve umre seyahatinde Şiar Tur, kurumsal grup organizasyonlarında Gezmice, online otel rezervasyonlarında www.gezonline.com, muhafazakar otel seçenekleri ve konaklama imkanlarında www.muhafazakarotelim.com markalarıyla hizmet...