17 / 05 / 2024

Hacı Ferhat Ağa Cami açıldı mı

Hacı Ferhat Ağa Cami açıldı mı

Osmanlı İnparatorluğu döneminde (16 yy) Kasımpaşa da inşa edilen Hacı Ferhat Ağa Camii,İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Hacı Ferhat Ağa Cami açıldı mı Haberi

Hacı Ferhat Ağa Cami açıldı mı


Osmanlı İnparatorluğu döneminde (16 yy) Kasımpaşa da inşa edilen Hacı Ferhat Ağa Camii,İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilerek yeniden hizmete açıldı.Caminin açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Vakıflar 1. Bölge Müdürü Mürsel Sarı,AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş, Parti 26.Dönem Milletvekili adayı Cemal Vanlıoğlu ve Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman’ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

500 YILLLIK CAMİ DUALARLA YENİDEN AÇILDI

Hacı Ferhat Ağa Camii, Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman’ın kıldırdığı Cuma namazının ardından kesilen kurdela ile hizmete açıldı. Daha sonra AK Parti 26.Dönem Milletvekili adayı Cemal Vanlıoğlu’nun yaptığı dua’nın ardından açılışa katılan vatandaşlara etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.Hacı...