17 / 05 / 2024

Hacı İsa Efendi Mahallesi

Hacı İsa Efendi Mahallesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli 11 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de atılıyor.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Konya'da 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Meram Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Konya’nın Meram İlçesi’ne bağlı Hacı İsa Efendi Mahallesinde bulunan arsayı, 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

​Ekrem İmamoğlu: Hacıosman Korusu'nu 19 Mayıs'ta açacağım!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hacıosman Korusu'nu hizmete açacaklarını söyledi. İmamoğlu, "Büyükdere Caddesi üzerinde, hemen Maslak’ı geçince yolun sağ tarafından 1 milyon 100 bin metrekare park var. 19 Mayıs'ta orayı size açacağım, şaşıracaksınız" dedi...

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Keban'da imar soruları cevaplandı!

Keban ilçesinde muhtarlara yönelik imar barışı konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Keban Kaymakamı İlyas Öztürk önderliğindeki toplantı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda düzenlendi.

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Nuh Hacı Yıldız tarafından Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bakyapı, Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temelini attı!

Bakyapı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar sağlık ocakları ve aşevlerini hayata geçiren firma, son olarak ikinci okul projesi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun da temellerini attı.

Manisa Hacıaliler’deki altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’ne 5 bin 750 metrelik sağlıklı içme suyu hattı kazandırdı.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi camiler restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Torun Efendi, Hacı Mahmut Sami Ramazanoğlu ve Altıntepe Camileri'nde aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

Hacırahmanlı Deresi artık güvenli!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, can güvenliğinin sağlanması amacıyla Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan derede korkuluk çalışması gerçekleştiriyor.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Manisa Hacırahmanlı Mahallesi'nde yollar yenileniyor!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı'ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nin girişindeki yolu asfaltlamaya başladı. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün'den mahalle girişindeki yolu asfaltlamasını istedi.

Hacı İsa Efendi Mahallesi Haberi

Hacı İsa Efendi Mahallesi

Yeni belediye hizmet binası yanındaki yarı olimpik yüzme havuzları, sosyal tesis ve ticaret merkezinin temel atma programına tüm vatandaşları davet eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Yeni belediye hizmet binamızın bulunduğu bölge, Meram’ın cazibe merkezi olacak bir bölge. Bunun için bölgeye değer katacak diğer yatırımları da hayata geçiriyoruz. Yeni belediye binamızın hemen yanında 6 bin 137 metrekarelik bir arsada projelendirdiğimiz ve ihalesini yaptığımız yarı olimpik yüzme havuzları, sosyal tesis ve ticaret merkezinin temelini atıyoruz. 17 bin 200 metrekare inşaat alanı olacak bu tesis; bay ve bayan yüzme havuzları, restoranı, büro ve dükkanlarıyla bölgeye değer katacak bir yatırım olacak. Temel atma programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir”...