16 / 05 / 2024

Hacıbabalar İnşaat kimin 

Hacıbabalar İnşaat kimin 

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelik ve Halil İbrahim Özdemir tarafından kuruldu. 

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Hacıfeyiz tarafından kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyut'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Kayci tarafından kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Hacılar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacılar Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şen tarafından kuruldu.

Hacıbabalar İnşaat kimin  Haberi

Hacıbabalar İnşaat kimin 

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Çelik ve Halil İbrahim Özdemir tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; NAMIK KEMAL MAHALLESİ DEĞİRMEN SK.NO:55 B/B...