23 / 07 / 2024

Hacırahmanlı Deresi

Hacırahmanlı Deresi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, can güvenliğinin sağlanması amacıyla Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan derede korkuluk çalışması gerçekleştiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Artvin Hacılar Deresi ıslah ediliyor!

Artvin'in Hacılar Mahallesi’nde bulunan her iki derenin ıslahı ve menfez açma çalışmasının yapımına başlandı.

Hacırahmanlı Deresi artık güvenli!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, can güvenliğinin sağlanması amacıyla Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan derede korkuluk çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Hacırahmanlı Mahallesi'nde yollar yenileniyor!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı'ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nin girişindeki yolu asfaltlamaya başladı. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün'den mahalle girişindeki yolu asfaltlamasını istedi.

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.

Akçasu Deresi üzerine yapılan cami büyük ilgi görüyor!

Akçasu Deresi’nin üzerine 1878’de Hacı Hüseyin Hüsnü tarafından yaptırılan cami, tavanı, ahşap korkuluklu mahfili ve ahşap minaresiyle özgünlüğünü koruyor. Cami, derenin üzerinde durduğu için turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

Önder ve Hacılar Mahallesi'nde 2000 gecekondu yıkılacak!

Hacılar Mahallesi'nde yıkımlara devam eden Altındağ Belediyesi bugüne kadar 30 bin gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkarak önemli bir başarı sağla, okulların kapanması ile Önder ve Hacılar Mahallesi'nde 2000 gecekondu yıkacak...

Polat İnşaat’ın Hacıhüsrev projesinde son durum ne?

Polat İnşaat ve Polat Holding’in patronu Adnan Polat tarafından Beyoğlu Hacıhüsrev’de yapılacağı otel ve konut projesinde son durum nedir? Polat İnşaat, Hacıhüsrev projesinde hangi aşamada?

Hacı Mustafa Akkuş kimdir?

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş kimdir? Hacı Mustafa Akkuş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş'un biyografisi bu haberde...

Hacılar-Kızılören arası bağlantı yolları korkuluk yapımı işi ihale edildi!

Yol kenarlarına korkuluk yapımı için ihale gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi yollan daha güvenli hale getirmek için korkuluk yapıyor. Aydınlar Mevki ve Hacılar-Kızılören arası bağlantı yollarında korkuluk yapımı işi ihale edildi.

Kumluca Baysı Deresi üzerine yeni köprü yapılıyor!

Antalya’nın Kumluca ilçesi Sarıcasu Mahallesi’nde yağmur sularının tarım arazilerine zarar vermemesi için bu suları toplayarak denizle buluşturan Baysı Deresi üzerinde yeni bir köprü inşası başladı...

Tuzla Değirmendere ve Büyükgöl Deresi imar planı 7 Mart'ta askıdan iniyor!

Tuzla Değirmendere ve Büyükgöl Deresi ile Yakın Çevresine ilişkin plan tadilatı askıdan 7 Mart 2014 Cuma günü indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 17 Ocak 2014 tarihinde onayladı. İşte o plan...

Hacı Hikmet Karabekir İnşaat Denizcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Hikmet Karabekir İnşaat Denizcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Karabekir, İbrahim Karabekir, Kerem Karabekir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta kuruldu.

Hacırahmanlı Deresi Haberi

Hacırahmanlı Deresi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, can güvenliğinin sağlanması amacıyla Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan derede korkuluk çalışması gerçekleştiriyor.


MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların can güvenliğini temin etmek amacıyla il genelindeki dere kenarlarında toplam 13 bin metre korkuluk çalışması yapıyor. Talepler doğrultusunda belirlenen bölgelerdeki keşif ve metraj çalışmalarının ardından imalat işlemlerine başlayan MASKİ, Saruhanlı ilçesinin Hacırahmanlı Mahallesinde bulunan deredeki korkuluk çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen işlemler kapsamında dereye 2 bin metrelik panel çit uygulaması yapılıyor. MASKİ ekipleri, uzun süreli güvenlik açısından sağlamlığın ön planda tutulduğu Hacırahmanlı Deresi'ndeki korkuluk çalışmalarının yüzde 70'ini tamamladı.


"Tüm isteklerimiz birer birer yapılıyor"


MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak mahalle halkı adına memnuniyetini dile getiren Hacırahmanlı Mahalle Muhtarı Gökhan Dayı,...