18 / 05 / 2024

Hade Luxury Turizm İnşaat iletişim

Hade Luxury Turizm İnşaat iletişim

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Buharı Ademola Murıtala tarafından kuruldu. 

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Elıxa Luxury Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıxa Luxury Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli Alperen Sonad tarafından kuruldu.

Luxury İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik ve Mürsel Demir tarafından kuruldu.

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Rıyadh K. Kadhım tarafından kuruldu.

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Buharı Ademola Murıtala tarafından kuruldu. 

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

Antalya'da Granada Luxury Belek Convention turizm tesisi toplantısı 26 Mayıs'ta!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Antalya'da GRANADA LUXURY BELEK CONVENTİON” turizm konaklama tesisi için 26 Mayıs 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Luxury Servıces Turizm Tekstil Emlak Dağcılık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Zeliha Hale Öz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Kaıalı Sami, Adel Issa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Şehremini Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Hade Luxury Turizm İnşaat iletişim Haberi

Hade Luxury Turizm İnşaat iletişim

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Buharı Ademola Murıtala tarafından kuruldu. 

Hade Luxury Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve konuya ilişkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla, her türlü malınalımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dahili toptan ticareti. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. e. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği...