06 / 07 / 2024

Hadi Yurdakul düzlem yapı

Hadi Yurdakul düzlem yapı

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi; İnşaat Bölgesi Başkanı İnşaat mühendisi Hadi Yurdakul kimdir? Hadi Yurdakul bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Hadi Yurdakul'un biyografisi...

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Architecture Danışmanlık İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Özlem Başak tarafından kuruldu.

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Eker ve Uğur Eker ortaklığında kuruldu.

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yıldız tarafından kuruldu.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Hmf Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hmf Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Ağma, Hadi Yurdakul ve Metin Ağma ortaklığında kuruldu.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Papatya Park'ta fiyatlar 497 bin 392 TL'den başlıyor!

Düzlem Yapı tarafından inşa edilen Papatya Park projesi 2 blok olarak yükseliyor. Projede daire fiyatları 497 bin 392 TL'den, ticari alanların fiyatları 734 bin 972 TL'den başlıyor.

Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor!

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Hadi Yurdakul düzlem yapı Haberi

Hadi Yurdakul düzlem yapı

Hadi Yurdakul kimdir?

Hadi Yurdakul, Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi; İnşaat Bölgesi Başkanı İnşaat mühendisidir. 

1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olan Hadi Yurdakul, 1983-1984 yıllarında İstanbul Belediyesinde raportör olarak çalışmış,1986-1995 yılları arasında da özel sektörde inşaat mühendisi olarak görev almıştır.

Yeşilkent inşaat, Hamle Mühendislik ortağı olduğu diğer firmalardır. Ayrıca, Beykoop Kooperatif’de yönetim kurulu üyesidir. Hadi Yurdakul halen kurucularından olduğu Düzlem Yapı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Bölüm Başkanı olarak iş hayatına devam etmektedir.


Düzlem Yapı..

Düzlem Yapı..

1995 yılında Beylikdüzü Beykent bölgesinde farklı firmaların Yeşilkent Sitesi’nde yapmış olduğu konut inşaatlarıyla başlayan birliktelik, nihayetinde aynı çatı altında daha güzel Prestij Projeler yapmak üzere, 2006 yılının Temmuz ayında Düzlem Yapı olarak birleşmiştir. Düzlem Yapı, ulusları arası deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kriterlerine bağlı...