08 / 05 / 2024

hadije ortadoğu 5 mağaza

hadije ortadoğu 5 mağaza

Ortadoğu'da hayata geçirilen Hadije projesi kapsamında; Yıldırım Mayruk'tan Özgür Masur'a kadar birçok ünlü modacının tasarımları aynı mağazada satışa sunulacak. Firma, Ortadoğu'da 5 farklı ülkede mağaza açacak...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp 2017 fiyatları 818 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat fırsatı bulunan projede yüzde 15 indirim kampanyası uygulanıyor...

Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Almanya ve Ortadoğu'dan gelen turist sayısı arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ülkeye gelen Rus turist oranında yüzde 20 azalma olduğunu, buna karşın Almanya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısının arttığını söyledi.

Ortadoğu Resim İstanbul'da 2 bin 619 TL peşinatla 222 bin TL'ye!

İlk etap teslimlerinin Aralık 2015'te ikinci etap teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanan Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Ortadoğu Group imzası taşıyor.

Ortadoğu Group Resim İstanbul projesinde ilk etap Aralık'ta teslim!

Fiyatların 222 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Ortadoğu Group imzasıyla yükselen projede yüzde 1 peşinat veriliyor.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

hadije ortadoğu 5 mağaza Haberi

hadije ortadoğu 5 mağaza

Hadije; 26 yaşındaki Hatice Aydeniz'in girişimciliğini üstlendiği Ortadoğu'da hayata geçirilecek bir proje. Bu proje; Yıldırım Mayruk'dan Özgür Masur'a, Barbaros Şansal'dan Tuvana Büyükçınar'a kadar birçok ünlü tasarımcının ürünlerini bir mağazada buluşturacak. Böyle bir konsept mağaza zincirinin kurulmasının amacı; yakın coğrafyalarda Türkiye için 'yüksek moda ve tasarım ülkesi' algısı oluşturmak. Aydeniz, bu proje hakkındaki soruları yanıtladı: 


 Projenin adı neden Hatice değil de Hadije? 

Araplar adımı Hadije olarak telaffuz ediyor, o yüzden marka adı da Hadije olsun istedim. 


BATI HAKİMİYETİ VAR 

 Hadije neden özellikle Ortadoğu'da hayata geçirildi? 

Suudi Arabistan'ın; dizilerimize, tasarımlarımıza, kültürümüze olan hayranlığı çok fazla. 'Neden Türk moda tasarımcılarının ürünlerini bu pazara sokmuyoruz?' dedik. Bu aslında çok riskli olmayan bir girişim. Şimdilik en yakın pazar Suudi Arabistan ama ilerleyen zaman içinde hedefimizde tüm yakın coğrafyalar var. 


 Bu...