07 / 05 / 2024

Hadımköy Atatürk OSB imar 2015

Hadımköy Atatürk OSB imar 2015

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

İzmir Atatürk OSB teknoparkın temeli bu yıl atılacak!

İzmir Atatürk OSB'de birincil ihtiyaçları tamamladıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, "Artık ikincil, üçüncül ihtiyaçlara yönelik çözümler üretiyoruz" dedi..

İzmir Atatürk OSB, teknoparkta temeli bu yıl atacak!

İzmir Atatürk OSB'de birincil ihtiyaçları tamamladıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, " Artık ikincil, üçüncül ihtiyaçlara yönelik çözümler üretiyoruz " dedi.

İzmir Atatürk OSB arsasına outlet merkezi kurulacak!

İzmir Atatürk OSB, düzenli gelire kavuşmak için 50 bin metrekarelik arsasını outlet ya da alışveriş merkezi olarak işletilmek üzere kiraya verecek. OSB yönetimi ihaleye çıkılan araziden ciddi gelir bekliyor.

İzmir Atatürk OSB arsasına outlet merkezi kurulacak!

İzmir Atatürk OSB, düzenli gelire kavuşmak için 50 bin metrekarelik arsasını outlet ya da alışveriş merkezi olarak işletilmek üzere kiraya verecek. OSB yönetimi ihaleye çıkılan araziden ciddi gelir bekliyor

Hadımköy'deki ütü deposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de bir firmanın ütü deposunda yangın çıktı. Yangına Bakırköy, Hadımköy, Kıraç, Şişli, Başakşehir, Mimarsinan itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangına aynı zamanda havadan da müdahalede bulunuluyor.

Arnavutköy Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi imar planı askıya çıkarılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandığını ve 30 Haziran 2014 Pazartesi günü ilanen askıya çıkarılacağını duyurdu. İşte o imar planı açıklaması...

Hadımköy'de park alanına cami yapılacak!

Arnavutköy Hadımköy'de imar durumu park olarak görünen 300 ada 10 parsel, cami ve park alanı olarak düzenlendi. Hadımköy dini tesis ve tescil dışı alanın park alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Mahallesi, 390 parsel üzerindeki Hadımköy Sanayi Bölgesi İkinci Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 390 parselin imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Hadımköy Bölge Parkı'nın açılış tarihi belli oldu!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yaptırılan Hadımköy Bölge Parkı, 34 bin 954 metrekare üzerinde hayata geçiriliyor. Arnavutköy'de Vadi Park ve Arnavutköy Şehir Parkı’nın yapımı devam ederken, Hadımköy Bölge Parkı'nın açılış tarihi de netleşti...

İzmir Atatürk OSB'deki 8 sanayi parselinin sadece 3'ü satıldı!

İzmir Atatürk OSB'deki satışa çıkarılan 8 sanayi parselinden sadece 3'ü satılabildi. İhale sonrası açıklama yapan Hilmi Uğurtaş, ihale öncesi telefon açıp 'arsaları satılığa çıkarın, almak istiyoruz' diyenlerin bile ihaleye gelmediğini söyledi

Hadımköy Atatürk OSB imar 2015 Haberi

Hadımköy Atatürk OSB imar 2015

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor, daha fazla isdihdam sağlamak istiyor, daha fazla yatırım yapmak istiyor ve yıllık 9-10 milyar doları bulan ihracatın da düşmesini istemiyor. Hadımköy sanayicisi o kadar fazla olumsuzlukla mücadele ediyor ki, yaşanan sıkıntılara çözüm bulunması için çalmadık kapı, derdini, dökmedik yetkili bırakmıyor. 


Bu amaçla önce BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu ağırlayarak sanayide sürekli yaşanan elektrik kesintileri hakkında bilgilendiren HASİAD (Hadımköy Arnavutköy Sanayici ve İşadamları Derneği) yönetimi, ardından AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı eski Tarım Bakanı Mehdi Eker’i konuk etti. HASİAD yöneticileri, Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi’ni de gezerek sanayicilerden bilgi aldı. 


BOZDAĞ:...