29 / 04 / 2024

Hadımköy Büyükçekmece nerede

Hadımköy Büyükçekmece nerede

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı Liv Büyükçekmece projesi 9 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Liv Büyükçekmece nerede?

Liv Büyükçekmece Konutları'nın 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Liv Büyükçekmece nerede?

Hadımköy- Büyükçekmece yolunda sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi. Her iki yolun altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi'nce tamamlandı.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy-Büyükçekmece yolunda sona gelindi!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Tamer Çınar Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde açıldı.

Demet Akalın Hadımköy'den yıllık 20 bin TL'ye ev kiraladı!

Demet Akalın, Hadımköy’e taşınıyor. Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.

Hadımköy Büyükçekmece nerede Haberi

Hadımköy Büyükçekmece nerede

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan 2 yeni yol, D-100 Karayolu ve Hadımköy gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltması hedeflenirken çalışmalarda sona yaklaşıldı. 


Büyükçekmece Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladı 

Altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Yeşilgül Bulvarı'ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yolların planlanan zamanda bitirileceğini açıkladı. Büyükçekmece ve Hadımköy gişeleri arasındaki mesafeyi 4 kilometre kısaltan ve Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan 24'er metre genişliğinde 2 yol yapıldığını hatırlatan Başkan Akgün; "Bu yollardan bir tanesi Pelikan Hill Sitesi yanından gelip Mehmet Yeşilgül Bulvarı'ndan geçip Büyükçekmece'ye bağlanıyor. Diğer yol ise, Alkent Mahallesi ile Demir La Vida Yaşam Merkezi arasından başlıyor Tulip A Villan ve Göl Malikaneleri'nin önünden geçerek.

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi önünden Büyükçekmece merkez...