01 / 05 / 2024

Hadımköyde devlet hastanesi

Hadımköyde devlet hastanesi

İstanbul Hadımköy TOKİ ve KİPTAŞ konutlarında oturanlariçin 24 saat sağlık hizmeti verecek bir merkez olmayınca eylem yaptılar

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek binası açılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yaptığı açıklamada Hadımköy bölgesine Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binasının açılacağını söyledi.

Arnavutköy'de Suriyelilere özel devlet hastanesi!

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Adıyaman Devlet Hastanesi yıkılacak mı?

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz Adıyaman eski Devlet Hastanesi ile ilgili "4 blok üzerinde çalışma sonrasında burayı eğer hastane olarak kullanmak mümkün değilse buranın yıkımını gerçekleştirip yeni bir hastane kazandıracağız" dedi.

TOKİ Konya Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

TOKİ İstanbul Tuzla Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli Tuzla İlçesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

Konya TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Hadımköyde devlet hastanesi Haberi

Hadımköyde devlet hastanesi

Eylemde bir araya gelen site sakinleri, sağlık problemimiz ciddi bir problemdir. Doktor, hemşire, poliklinik istiyoruz diyerek yetkililere seslendiler.


Yaklaşık 18 bin kişinin bu bölgede yaşadığını ve sağlık hizmeti verecek bir merkezin olmadığını söylerken en yakın devlet hastanesi Arnavutköy Devlet Hastanesi olduğunu belirttiler. 


Hadımköy merkezde sadece bişr sağlık ocağı var o da sadece gündüz çalışıyor. Gece çevrede hastalanan, acil bir müdehale gerektiren hastalar çaresiz sabahı bekliyor. Bölgeye en yakın sağlık merkezi 15-20 kilometrede dolayısıyla hastaneye gidebilmek için aracı olana racıyla aracı olmayan ise taksiyle gitmek zorunda kalıyor. 



Eylem yapan site sakinleri, sağlıktan sonra ulaşım problemlerimiz var diyerek işlerimize gidebilmek için 3-4 saat yol çektiklerini belirttiler. İETT seferlerinin artmasını, TEM bağlantılarına duraklar konulmasını talep ederken çok kereler dilekçeler yazdık ama geri dönüşler gerçekleşmedi, yapılan...