08 / 05 / 2024

Hadise Bodrum plaj

Hadise Bodrum plaj

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Hadise'nin Bodrum'dan villa aldığı iddiaları asılsız çıktı!

Hadise'nin Bodrum-Yalıkavak'tan 2 milyon Euro'ya (10 milyon TL) villa satın aldığı iddiaları asılsız çıktı..

Hadise'nin La Plaj’ı yıkıldı!

Hadise, iki yıl önce Bodrum’da açtığı La Plaj’ın mal sahibiyle davalık olmuştu. Dava bitmeden, şarkıcının ruhsatsız olduğu iddia edilen plajı, önceki gün yıkıldı. 

Hadise Bodrum Novron Sitesi'nde 2 milyon Euro’ya villa aldı!

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Hadise Yalıkavak'taki mekanını devredecek!

Hadise bu yaz 2 milyon TL yatırım yaparak Bodrum-Yalıkavak'ta 'La Plaj' adlı bir beach-club açmıştı. Yakınlarına pişman olduğunu itiraf eden Hadise 'La Plaj'ı devretmeyi planlıyor.

Hadise Bodrum plaj Haberi

Hadise Bodrum plaj

Duymayan Kalmasın programı öyle bir konuyu gündeme taşıdı ki, herkes şaşırdı. İddiaya göre ünlü popçu Hadise'nin  2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1 milyon 900 bin TL'lik borcunu ödemedi.

Hadi ile mülk sahibi borç yüzünden mahkemelik oldu. Bunun üzerine Hadise, borcun 1 milyon TL'lik kısmını ödedi. Mülk sahibinin Hadise'den 900 bin TL alacağı kaldı. Mülk sahibi, icra işlemleri için mahkemeye başvuru yaptı.

Şu sıralar Amerika tatilinde olan Hadise'nin konuyla ilgili yapacağı açıklama merak...