29 / 04 / 2024

Hadise ev 2018

Hadise ev 2018

Kız kardeşleriyle ABD'ye giden Hadise otelde 3 kişi oda kiralamak yerine New York’ta bir aylığına 3 bin dolara ev kiraladı.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Hadise: Her bankaya girdiğimizde ev almıyoruz!

Şarkıcı Hadise, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Bebek’ten 10 milyon TL'ye ev baktığı ve kredi için başvurduğu bankadan 'ret' cevabı aldığı konuşulan Hadise, çıkan haberleri yalanladı.

Hadise’nin ev hayali kredi engeline takıldı!

Bebek’te 10 milyon liralık lüks daire satın almak isteyen Hadise’nin hayali, kredi engeline takıldı. Yüksek miktarlı ev kredisi talep eden popçunun talebi iddiaya göre reddedildi.

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018'de 8 bin İranlı İzmir’den ev aldı!

Komşu İran'dan Türkiye'ye akın başladı. 2018 yılında 8 bin İranlı İzmir’den ev satın aldı. Yatırımcılar, "İzmir çok güzel hem de çok merkezi. Burada ev aldığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

2018 yılında ev'lenen ünlüler!

Gayrimenkulü geleceğin yatırımı olarak gören birçok ünlü Türkiye'nin ve dünyanın bir çok noktasından ev alıyor. Bizde 2018 yılında ev alan ünlüleri sizler için derledik...

İsrail 2018’de Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te 538 ev yıktı!

İsrail, 2018 yılı içerisinde Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da yer alan ve Filistinlilere ait olan 538 ev ve yapıyı "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

5. Levent ev fiyatları 2018!

2 milyar TL yatırım bedeline sahip olan 5. Levent projesinde uygun fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, 5. Levent ev fiyatları 2018..

Landor Gaziemir ev fiyatları 2018!

Landor Gaziemir ev fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 182 adet konut bulunuyor. 

Hadise New York’ta 3 bin dolara ev kiraladı!

Kız kardeşleriyle ABD'ye giden Hadise otelde 3 kişi oda kiralamak yerine New York’ta bir aylığına 3 bin dolara ev kiraladı.

Koz Mesa ev fiyatları 2018!

Koz Mesa ev fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda inşa edilen projede fiyatlar peşin ödemelerde fiyatlar 667 bin TL'ye düşüyor...

Hadise ev 2018 Haberi

Hadise ev 2018

Medyada Hadise olarak bilinen ama asıl adı Hadise Açıkgöz olan ünlü pop şarkıcısının son dönemde "Açıkgöz Hadise" haberleri gündemden düşmüyor. 

Hadise, Bodrum’daki plajın mülk sahibine 900 bin TL’lik borcunu ödemediği için icra şoku yaşamış bu nedenle kafasını dağıtmak için kız kardeşleri Hülya ve Derya ile ABD’ye gitmişti. 

Otel yerine kiralık ev

Ünlü markaların indirim günlerini takip eden Hadise tutumlu bir yaz alışverişi yaptı. Akşam Gazetesi'nden Bilgen Bülbül'ün haberine göre, Hadise, kesenin ağzını ise kardeşleriyle kalacak yerleri için açtı. Otelde 3 kişi oda kiralamak yerine New York’ta bir aylığına 3 bin dolara ev...