06 / 05 / 2024

Hafele depo

Hafele depo

Hafele beyaz mutfağa uygun depolama seçenekleri sunuyor. Küçük dokunuşlarla bile mutfaklarda fark yaratan Häfele, tarzı ve rengi ne olursa olsun tüm mutfaklar için özel çözümler geliştiriyor...

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Lisanslı depo destekleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hml Eser Gayrimenkul Depo Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 0bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Akman, Leyla Akman, Mesadet Küçükdeveci ve Murat Akman ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

AOÇ arazisindeki 4 depo kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde bulunan Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi 2108 Ada 19 Parselde bulunan 4 depo kiraya verilecek.

Bina projesindeki depo kiraya verilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartman 20 daire ve bir dükkan. Dükkan ana cadde girişli. Alt katı var ve projede birinci depo olarak geçiyor, bir de dükkandan bağımsız ikinci depo var. Müteahhit birinci ve ikinci depoyu dükkana bağlamış, kiralıyor. Dükkanın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Maltepe Büyükbakkalköy'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Büyükbakkalköy mahallesi, 342 parselde yer alan bahçeli kargir depo ve idare binasını 6 milyon 304 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Osmaniye'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri, depo ve idari bina!

Osmaniye 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye ili, Merkez ilçesi, Rızaiye Mahallesi, 113 ada 14 parselde yer alan 2 katlı iş yeri, depo ve idari binayı 16 milyon 239 bin 969 TL'ye icradan satıyor...

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Celine Dion ayakkabıları için depo kiraladı!

Ünlü şarkıcı Celine Dion ayakkabıları evine sığmadığı için bir depo kiraladığını itiraf etti.

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Hafele depo Haberi

Hafele depo

Değişen trendlere, özgür renk uygulamalarına rağmen mutfaklarda en popüler renk tercihinin yine beyaz olması şaşırtıcı değil. Bembeyaz bir mutfak, özellikle dar bir mekanda dingin ve ferah bir atmosfer yaratır. Peki, dolaplarımızın beyaz olması, kusursuz bir beyazlığa ulaşmak için yeterli mi? Ya aksesuarlar? Bembeyaz mutfaklar düşünülerek üretilmiş, raylar, çekmece sistemleri, stor sistemleri, çatal-kaşıklıklar, beyaz ankastre eviye ve bataryalarla,  mutfakta hayal ettiğimiz o kusursuz beyazlığa ulaşmak hiç de zor değil.


Beyaz mutfağa uygun depolama seçenekleri 


Küçük dokunuşlarla bile mutfaklarda fark yaratan Häfele, tarzı ve rengi ne olursa olsun tüm mutfaklar için özel çözümler geliştiriyor. Köşe kiler sistemleri dolapların köşelerinde kalan tüm kör noktaları değerlendirdiği gibi, mutfağın genel renklerine gösterdiği uyumla da, estetikle ilgili kaygıları ortadan kaldırıyor. Beyaz mutfaklar için de çözüm sınırsız… Özellikle...