02 / 05 / 2024

Hafele etkinlikleri

Hafele etkinlikleri

Hafele, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce marangozu Dudullu Merkez mağazasında ağırladı. Şık, konforlu ve işlevsel ürünleriyle mekanlara mutluluk katan Hafele, büyük bir buluşmaya imzasını attı.

Hafele Türkiye mutluluk temaları ile Yapı Fuarı'ndaydı!

6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Yapı Fuarı, yapı sektörüne yön veren öncü firmaları tek bir platformda buluşturdu. Hafele, sektöre yön veren inovatif yaklaşımları ve mutluluk temaları ile 8. salon 902 numaralı stantta yer aldı.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Hafele Concept ile konutların metrekareleri büyüyor!

Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüyor. Örneğin 40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliyor..

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Hafele Country esintisi ile ruhunuzu dinlendirin!

Hafele ili mavi ve beyazı alışılmışın dışında, cesur ve şık renkler ile tamamlayarak yazlık mekanlarınızda country rüzgarları estirebilirsiniz.

Hafele Concept Project'e 1.300 müteahhitten başvuru!

Hafele Türkiye CEO'su Hilmi Uytun, Hafele Concept Project için 1.300 müteahhit firmadan ön talep aldıklarını söyledi...

Hafele ile 40 metrekarelik ev 74 metrekare görünecek!

18 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hafele Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Hafele etkinlikleri Haberi

Hafele etkinlikleri

Dudullu’da 1200 metrekarelik showroom ve 1400 metrekarelik depo alanını kapsayan  Merkez mağazasında “Marangozlarla Buluşma” etkinliği düzenleyen Hafele, burada  Türkiye’nin birçok farklı köşesinden gelen marangoza kapılarını açtı. 

Türkiye’nin birçok farklı kentinde yer alan mağaza ve Hafele kalite noktalarıyla hem tüketiciye hem de üreticiye doğrudan seslenen Hafele’nin müşteri kitlesinin en önemli bölümlerinden birini kadınlar oluşturuyor. Mutfağını, banyosunu ya da tüm evinin mobilyalarını yaptırırken kadınlar, mağazaya marangozlarıyla birlikte gelerek kararlarına onları da ortak ediyorlar.

Hafele kadınların olduğu kadar, sunduğu ürün, kolaylık ve hizmetlerle, tasarıma önem veren ve yenilikleri izleyerek sürekli kendini geliştiren marangozların da en yakın iş ortağı konumunda.  Hafele Türkiye’nin marangoz odaları aracılığıyla mobilya sektörünün can damarlarından biri olan meslek mensuplarına tüm Türkiye çapında gönderdiği davet, marangozlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.  Gaziantep,...