21 / 05 / 2024

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat adres 

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat adres 

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Belediye o ilde turizm imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan turizm imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah S.I.M. ve Gamze Avcu ortaklığında kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat adres  Haberi

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat adres 

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek...ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler.

Adres: Denizköşkler Mh.Derya Cd.0 Ap. No:13 A...