19 / 07 / 2024

Hafriyat dökmeye ceza mı geliyor

Hafriyat dökmeye ceza mı geliyor

Hafriyatı yanlış dökene ceza yolda! . Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 20 yıllık kentsel dönüşüm sürecinde ortaya çıkacak inşaat ve yıkıntı atıklarının geri dönüştürülerek kullanılmasını teşvik edecek...

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Pandemi döneminde ceza alanlara sevindirici haber! Cezalar 2000 TL şeklinde iade edilecek!

Koronavirüs salgını sürecinde maske takma mecburiyeti ve diğer pandemi kısıtlamalarına riayet etmeme durumunda verilen idari para cezaları konusunda kritik bir evreye giriliyor. En son açıklanan bilgilere bakılırsa, ceza kesilen vatandaşların hesaplarına bu cezaların bir bölümü geri aktarılacak.

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Tatar tarafından kuruldu.

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Çelik tarafından kuruldu.

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Tokdemir tarafından kuruldu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 10 bin 138 kişi personel alımı yapılacak!

Her yıl alım gerçekleştiren ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğü bu yılda alım yapacak. Ceza ve Tevkifevleri genel müdürlüğü personel alımı ilanı yayınladı. Personel alımı ilanı kapsamında 10.138 personel alınacak. Tüm kadrolar belli oldu. İşte tüm detaylar…

Son dönemde eleştirilen TikTok'a 305 milyon TL'lik dev ceza! Yoksa TikTok kapatılıyor mu?

Son dönemde Türkiye'de de tartışılmaya başlanan Tiktok, bu defa İngilterede'de gündem oldu. 13 yaşın altında 1,4 milyon çocuğun kurallara aykırı olmasına rağmen TikTok kullandığı ortaya çıkınca ünlü sosyal medya platformuna 12,7 milyon sterlin yani yaklaşık olarak 305 milyon TL ceza kesildi. İşte de

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şeker tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Hafriyat dökmeye ceza mı geliyor Haberi

Hafriyat dökmeye ceza mı geliyor

İmar Kanunu'nda yapılacak düzenlemeyle hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarını, Bakanlıkça belirlenen esaslara aykırı ve ilgili idareden izin almadan taşıyanlara ve taşıtanlara ayrı ayrı 3 bin lira ceza uygulanacak. Geri kazanan, geri dönüştüren, tekrar kullanan veya bertaraf edenlere ise 5 bin lira idari para cezası verilecek. 


Bizim...