26 / 07 / 2024

hager group 2014

hager group 2014

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili 'Berker byHager' Türkiye’de hedeflerinin %25 üzerinde büyüme gerçekleştirerek grubun tüm dünyada en hızlı büyüyen ülkesi oldu...

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Royal Group Kartal bölgesinde yoğunlaştı!

Sezona güçlü başlayan inşaat sektöründe, 2014'ün son çeyreği ve 2015'in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldığı belirtiliyor. Bölgede dikkat çeken projelerden biri de Royal Group’un projesi olan Skyblue İstanbul…

EgeYapı Group facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu!

Sosyal medya ölçümlemeleriyle her ay markaların sosyal medya verilerini paylaşan Socialbakers'ın 2014 yılı Türkiye bölgesel raporunda EgeYapı Group yıl boyunca Facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu.

EgeYapı, 2014'te Facebook'ta en çok etkileşime giren marka oldu!

EgeYapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarla paylaşan Socialbakers’ın 2014 yılı markaların Facebook etkileşim raporları içerisinde tüm sektörlerde yıl genelinde en çok etkileşim elde eden inşaat markası oldu.

EgeYapı Group 2015 yılı hedeflerini açıklıyor!

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group, 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerini, Pega Kartal projesinin relansman kampanyasını paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor.

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

Turabi Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turabi Group Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kember tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Çıngıraklı Bostan Sokak'ta kuruldu.

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.

Turanlar Group, Intermob 2014’e teknolojiyle damga vurdu!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı Intermob 2014’e Turanlar Group teknolojiyle damga vurdu...

CNR Emlak 2014 Fuarı'nın tek villa projesi: BatıMahal!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi BatıMahal ile Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı'na katıldı. BatıMahal projesi 150 villadan oluşacak.

Yalçınlar Group Emlak 2014 Fuarı'na katıldı!

Yalçınlar Group, BatıMahal ile Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği ve açılışı Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah tarafından yapılacak Emlak 2014 Fuarı’na katıldı.

BatıMahal, Emlak 2014 Fuarı'nda Orta Doğu ve Körfez bölgesi yatırımcılarıyla buluşuyor!

Yalçınlar Group, BatıMahal ile Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği ve açılışı Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah tarafından yapılacak Emlak 2014 Fuarı’na katılıyor...

hager group 2014 Haberi

hager group 2014


Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, başarıyla ilerlediği Türkiye pazarında 2013 yılında pazar liderliğini yakalayarak yıllık %42 büyüme hızına ulaştı. 2008 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve beş yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğini yakalayan Berker, sektör devi Hager Group ile pazardaki etkinliğini artırıyor. 


Türkiye’de beklentilerin üzerinde performans sergileyen ve yılı 28 milyon TL ciroyla kapatan Berker Türkiye, özellikle KNX olarak adlandırılan akıllı bina otomasyon sistemleri satışı ile dünyada ilk üçe girerken genel ürün satışı ortalamasında büyüme hızı olarak dünya birincisi...


1919 yılından bu yana akıllı bina otomasyonu ve anahtar priz sektöründe fark yaratan Berker, Avrupa ve Asya’nın tamamına yayılan networkleri arasında hızla gelişim gösteren Türkiye ofisi ile 2013’te 28 milyon TL ciro ve %42...