12 / 05 / 2024

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton açıldı mı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton açıldı mı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

Ruby Mansions II projesinde inşaat çalışmaları başladı. Peki Ruby Mansions II projesi nerede? Projede villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Infinity Mansions Villaları satışta!

Plastform Mimarlık ve İnşaat tarafından, Çanakale'de hayata geçirilen Infinity Mansions villaları satışta. Peki Infinity Mansions villaları ne kadar? İşte Infinity Mansions villaları ile ilgili detaylar...

Hagia Sophia Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hagia Sophia Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Demirel ve Osman Aydın ortaklığında kuruldu.

Sofia Vergara ve Joe Manganiello 26 milyon dolara lüks malikane aldı!

Şov dünyasının ünlü isimlerinden Sofia Vergara ve Joe Manganiello, Beverly Park bölgesinde 26 milyon dolara bir malikane satın aldı. Malikane yaklaşık 1560 metrekare araziye sahip.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Pehlivan, Rajaa Samer ve Vefa Salihi ortaklığında kuruldu.

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Sofia Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih’te Qays Qasım tarafından kuruldu. 

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hayek tarafından kuruldu.  

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Sofia Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Aly ve Hamdı Shaaban ortaklığında kuruldu.

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton açıldı mı Haberi

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton açıldı mı


2019 yılında 100. yılını kutlayan konaklama sektörünün öncü markası Hilton, Curio Collection markası altında bulunan ilk otelini Sultanahmet’te açtı. Bölge turizmine büyük katkı sağlaması beklenen Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton projesinin yönetimi turizm sektörünün güçlü şirketlerinden biri olan Dorak Holding tarafından yapılacak.

Bulunduğu her ülkede insanların hayatlarına dokunan ve yaşam standartlarına bambaşka bir boyut kazandıran Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hayata geçirdi. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından hayata geçirilen proje, Tarihi Yarımada içerisinde yer alan Sultanahmet’in en özel mekanlarını da tek bir çatı altında birleştirdi.

Kapadokya Bölgesi başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Kuşadası’ndaki turizm yatırımlarıyla dikkat çeken sektörünün güçlü markalarından Dorak Holding’in imzasını taşıyan proje ile Yeşil Ev ve Soğuk Çeşme...