29 / 04 / 2024

haili avcı inşaat Dream Loft

haili avcı inşaat Dream Loft

Halil Avcı İnşaat, yine çok konuşulacak projesini açıkladı. Adeta nefesler tutularak beklenen proje büyük hayranlık uyandırdı. Bu kez çağdaş mimari akımı "loft" tarzını yeni konut projesine yansıttı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Avcılar İnşaat Caddebostan projesinde ön satışlar başladı! Yeni proje!

Avcılar İnşaat imzasıyla İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yepyeni bir proje hayata geçiriliyor.

Bizim Evler 8'in inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilecek Bizim Evler 8 projesinin ruhsatı alındı. Projenin inşaatı yıl sonunda başlayacak.

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Nevşehir Müze ve Konferans Salonu inşaatı 2017'de başlayacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir'de kayadan oyma müze ve konferans salonu olarak projelendirilen ve 2017 yılında inşaat çalışmalarına başlanılacak olan alanda Nevşehir Müze Müdürü Murat Gülyaz'dan bilgi aldı.

Halil Avcı İnşaat Dreamtower'da son aşamaya gelindi!

Halil Avcı İnşaat'ın son projesi olan Dreamtower'da son aşamaya gelindi. Adana'nın Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu bulvarlarının kesişme noktasında yer alan Dreamtower 5 kat ve toplam 56 daire ile iş yerlerinden oluşuyor.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dreamtowers projesiyle yükselecek!

Prestijli projeleriyle bulunduğu bölgelere değer katan Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Osman Avcıl: İnşaat sektörünün tansiyonu çıktı!

Elazığ İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, ülke ve şehir ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörünün birkaç yıldır yüksek tansiyonlu bir dönem yaşadığını söyledi.

haili avcı inşaat Dream Loft Haberi

haili avcı inşaat Dream Loft

Adana'da kentin en merkezi noktalarındaki bilboardların yanı sıra yerel, bölgesel ve ulusal basında "New York'taki daire 19.000 TL peşinatla Adana'da olur mu? 7 Şubat'ı bekleyin..." duyurusu yapan Halil Avcı İnşaat, yine çok konuşulacak projesini açıkladı. Adeta nefesler tutularak beklenen proje büyük hayranlık uyandırdı. 


Yapı sektöründe Adana'nın yanı sıra, ulusal ve uluslararası ölçekte "eser" niteliğinde birçok projeyi başarıyla gerçekleştiren Halil Avcı İnşaat, bu kez içinde yaşayanlara ferahlık ve özgürlük duygusu veren çağdaş mimari akımı "loft" tarzını yeni konut projesine yansıttı. 


Tam 37 yıldır inşaat sektörünün güven duyulan markası olan Halil Avcı Şirketler Grubu, New York'ta doğan loft mimariyi yeni hazırladığı 100 daireden oluşan 15 katlı Dream Loft projesinde uyguladı. 


HALİL AVCI KALİTESİYLE YİNE BİR İLK


Startı verilen Dream Loft projesinin "New York'taki daire 19.000...