16 / 05 / 2024

Hak İnşaat yurtdışı projeleri

Hak İnşaat yurtdışı projeleri

İnşaat sektörü yurtiçi ve yurtdışında dev projelere imza atmaya devam ediyor. 1987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat bu konuda atılımlarına devam ediyor

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aksakal tarafından kuruldu.

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Meral ve Hakkı Meral tarafından kuruldu.

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Hak İnşaat yurtdışı projeleri Haberi

Hak İnşaat yurtdışı projeleri

İNŞAAT sektörü yurtiçi ve yurtdışında dev projelere imza atmaya devam ediyor. 1987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat da bu konuda atılımlarına devam ediyor. 


Cezayir başta olmak üzede yurt dışından ortaklık teklifleri aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, Kuzey Irak'ta bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Burada malik,ne yapmayı planlıyoruz. 


400 dönümlük bir alana 200 süper lüks malikane düşünüyoruz. Erbil'de kurulu, ülkenin en büyük holdinglerinden birisi ile görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. Buca'ya özel proje Bornova'da tamamlanmak üzere olan 108 dairelik projenin yanı sıra 102 dairelik Çamdibil projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu, önümüzdeki günlerde Çamdibi2 konutlarına başlanacağını belirten Bilgili şu açıklamalarda bulundu: "Kent Buca Evleri'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bizim...