21 / 05 / 2024

Hakan Arslan

Hakan Arslan

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Arslan ve Serkan Kavak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Çilekli Sokak'ta kuruldu.

Turkish Solutions İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkish Solutions İnşaat Limited Şirketi, Hakan Arslan, Mohammad Amer Jomaa tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Alvatah İnşaat Nakliye Hafriyat Yedek Parça Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvatah İnşaat Nakliye Hafriyat Yedek Parça Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyar TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından açıldı.

Argi Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argi Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan ve Serkan Girişen ortaklığında kuruldu.

Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan Duygu Alptekin tarafından kuruldu.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

Hakan Arslan: Eğitimli emlakçılarla alan da mutlu satan da!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, sektörde ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ uygulamasının hizmet kalitesini yükselttiğini açıkladı. Eğitime büyük önem verdiklerinden bahseden Arslan “Bu sayede sektörümüzün başarısı ve güvenilirliği her geçen gün artıyor' şeklinde konuştu.

Hega Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hega Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Tars İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tars İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

Arslanhan İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslanhan İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Arslan tarafından kuruldu. 

Hakan Arslan Haberi

Hakan Arslan

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Arslan ve Serkan Kavak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Çilekli Sokak'ta kuruldu. 


Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaetmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...