28 / 04 / 2024

Hakan Buvan gayrimenkul pazarlama 6p

Hakan Buvan gayrimenkul pazarlama 6p

Buvan Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, gayrimenkul pazarlama konusunda ‘6p’ stratejisini sektöre kazandırdı. İnovatif pazarlama başlıklı yeni strateji arazi, personel, fiyat, ürün, program ve tanıtım öğelerini bünyesinde barındırıyor.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Yabancıya konut satışında 'golden visa' ve yüzde 1 fon payı önerisi! Gayrimenkulde 2025 ve 2026 yılları önemli!

Mars Türkiye kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yabancıya konut satışına da değindi. İşte Hakan Bucak'ın sektörle ilgili önemli açıklamaları...

Türk vatandaşlığı başvuru şartının değişmesi konut talebini nasıl etkileyecek?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, gayrimenkul yolu ile vatandaşlık ediniminde uygulanan limitin artırılması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bucak'ın o açıklamaları...

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jozef Nahmiyas, İzzet Kasuto Hakan Duran tarafından kuruldu.

Gayrimenkul profesyonelleri TÜGEM'de buluştu!

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çiftçiman Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy’de 200 bin  TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçiman ve Ahmet Çiftçiman tarafından kuruldu.

Nirvana Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Göktay Düzkaya  ve Hakan Sema tarafından kuruldu.

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Beşiktaş'ta Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

Hakan Buvan gayrimenkul pazarlama 6p Haberi

Hakan Buvan gayrimenkul pazarlama 6p

Buvan Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, gayrimenkul pazarlama konusunda ‘6p’ stratejisini sektöre kazandırdı. İnovatif pazarlama başlıklı yeni strateji arazi, personel, fiyat, ürün, program ve tanıtım öğelerini bünyesinde barındırıyor.


Türk gayrimenkul sektörüne ‘Busidence’ konseptini kazandıran Hakan Buvan, pazarlama konusunda yepyeni bir stratejiyi geliştirerek yenilikçilik felsefesini bir kez daha ispatlamış oldu. Buvan Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, ‘İnovatif Pazarlamada 6p’ stratejisini açıkladı.


“ İnovasyon değişim ve gelişimdir”

Hakan Buvan, yeni stratejinin temellerini şu cümlelerle anlattı: Ana tema gayrimenkul proje pazarlamada 6 P üzerine kurulu. Dünyada kabul görmüş 4 P kuramı (Doğru Yer, Doğru Ürün, Doğru Fiyat, Doğru Tanıtım) Amerikalı Profesör MCARTY tarafından 60'lı yılların başında ortaya atılmış pazarlama karışımı kuramıdır. Müşteri odaklı pazarlama stratejilerinin gelişimiyle gelinen noktada 4 P ‘ye ilave olarak...