02 / 05 / 2024

Hakan Can Yılmaz özgeçmiş

Hakan Can Yılmaz özgeçmiş

Çanakkale Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kimdir? Hakan Can Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Can Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Can Yılmaz...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Bozcaada koyları için karar çıktı!

Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koyları ihaleye çakmayacak. Haberi Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz duyurdu.

Mahmut Hiçyılmaz: İnşaat sektörü ekonominin can damarıdır!

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, inşaat sektörünü lokomotif sektör olarak niteleyip, " İnşaat sektörü kendisine bağlı olan birçok sektöre canlılık veren çok önemli bir sektördür." değerlendirmesinde bulundu...

Hakan Can Yılmaz kimdir?

Çanakkale Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kimdir? Hakan Can Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Can Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Can Yılmaz...

Necmi Yılmaz, Tuğcan Otel Genel Müdürü oldu!

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Bozcaadalılar imar sorununu Bakana anlatacaklar!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçe Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çanakkale ile Balıkesir için hazırlanan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planıyla ilgili düşüncelerini Çevre Bakanı'na anlatacaklar.

Bozcaada'da kruvaziyer turizmi canlanıyor!

Karanvan Turizm Genel Müdürü Gianluigi Baltazzi, kruvaziyer gemilerin gelecek yıl mayıs ve ekim aylarında Bozcaada ilçesine 11 sefer düzenleyeceğini söyledi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz durumu değerlendirdi.

Hakan Can Yılmaz özgeçmiş Haberi

Hakan Can Yılmaz özgeçmiş

Hakan Can Yılmaz kimdir?

Bozcaada Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ 11.Ekim.1973 ‘de Çanakkale doğdu. İlkokulu Çanakkale orta ve lise öğrenimini Çanakkale Anadolu Lisesi’nde tamamlayarak 1991 yılında mezun oldu.Aynı yıl Cerrah Paşa Tıp Fakültesi’ni kazanarak yüksek öğrenimine başladı.1998 Yılında Cerrah Paşa Tıp Fakültesinden tıp doktoru olarak mezun oldu.


1998-­2004 tarihleri arasında Medline Acil Sağlık Hizmetleri A.Ş.’de doktor ve yönetici olarak görev yaptı. 1 Ocak 2004’te Bozcaada Halk Sağlığı Merkezi’nde doktor olarak göreve başladı.Temmuz 2007’ den Aralık 2013’e kadar İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.


30 Mart 2014 Yerel seçimlerinden önce görevden istifa eden evli ve 2 çocuk babası olan Dr.Hakan Can YILMAZ CHP’den Bozcaada Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katıldı. 46,3’lük oy oranı ve adalıların 886 oyu ile Bozcaada Belediye Başkanı olarak seçildi.


Sosyal...