04 / 05 / 2024

Hakan Çatalkaya İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği

Hakan Çatalkaya İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya, İnşaat Yüksek Mühendisi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanıdır. Hakan Çatalkaya, TEKTAŞ Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Peki Hakan Çatalkaya kimdir? İşte cevabı...

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Hakan Bahadır: Bahçelievler'de bina stoğumuzun 3'te biri yeni!

İstanbul Bahçelievler'de çöken boş bina hakkında, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır açıklamalarda bulundu. Bahadır; Bina stoğumuzun 3'te biri yeni" dedi...

Ahmet Hakan'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul uyarısı!

Gazeteci Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul projesi hakkında dostane uyarılarda bulundu. Hakan, İmamoğlu'na "Bütün varoluşunuzu “Kanal İstanbul” üzerinden tanımlamaktan vazgeçin" diyor...

Ahmet Hakan: Ama siz yola böyle çıkmamıştınız Ekrem bey!

Gazeteci Ahmet Hakan bugün Kanal İstanbul'u köşesinde taşıdı. İşte Hakan'ın yazısı...

Ahmet Hakan: Kanal İstanbul’un fikir babası Ecevit’tir!

Ahmet Hakan, "Ecevit bugün yaşasaydı, iktidarda olsaydı ve Kanal İstanbul’u yapmaya kalksaydı... Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bütün Kanal İstanbul karşıtları... Sıkılmış yumruklarla... “Kanal İstanbul cinayettir” diye haykırırlar mıydı?" diyor...

Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüme girdi! 

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

Hakan Çatalkaya'dan kaliteli hayat formülü!

Son dönemde “Kentsel dönüşüm ve imar affı uzmanı” unvanıyla medyada boy gösteren İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, kaliteli hayatın formülünü verdi.

İmar barışına başvurular artacak!

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, imar barışında iade hakkının detaylarını anlattı. Çatalkaya, uygulamaya başvuruların artacağını söyledi.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

12 adımda imar affı!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşların başvuru işlemlerini kolay yapabilmesi için imar affını 12 adımda anlattı. 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

İmar barışında en büyük sorun yanlış beyan!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşlara imar uyarısında bulundu. Çatalkaya, ‘İmar barışı’ ile ilgili bugüne kadar en çok karşılaşılan sorunun yanlış beyan olduğunu belirtti.

Hakan Ural'a site yönetiminden yarım milyonluk dava!

İstanbul Maslak'ta yer alan bir sitenin yöneticileri yorumculuk yaptığı televizyon programında "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar. İndiriyorlar'' diyen Hakan Ural'a 500 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Hakan Çatalkaya İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği Haberi

Hakan Çatalkaya İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği

Hakan Çatalkaya kimdir?


Hakan Çatalkaya; Kentsel Dönüşüm Uzmanı, TEKTAŞ Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi.

 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nde tamamladı. 


Hakan Çatalkaya, TEKTAŞ Mühendislik Ltd. Şti.'ni kurarak yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı. 

Ulusal ve uluslararası proje tasarım yarışmalarında pek çok ödül aldı. Üniversitelerde danışman öğretim üyesi olarak ders verdi. 


Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında konuşmacı olarak birçok konferans, seminer, panele katıldı; büyük ölçekli projelere, yatırım şirketlerine, belediyelere, kamu kurum ve kuruluşlarına danışmanlık hizmeti verdi.




İnş. Yük. Müh. Hakan Çatalkaya'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüttüğü TEKTAŞ KENTSEL DÖNÜŞÜM, Türkiye genelinde hizmet veren T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkili kuruluşu ve Türkiye'de ilk ve tek ECCE (European...