03 / 05 / 2024

Hakan Erilkun altınemlak

Hakan Erilkun altınemlak

Türk emlak piyasasının bireysel ve kurumsal açıdan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan altinemlak.com.tr yenilendi. Yenilenen yüzüyle kullanıcılarına ‘Merhaba’diyen altinemlak.com.tr, Türkiye’nin en modern emlak portali olmaya aday…

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

Altın Emlak dijital dönüşümle geleceğe hazır hale gelecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ofisleri, danışmanları ve genel müdürlüğü dijital dönüşüm ile geleceğe hazır hale getireceklerini belirtiyor...

Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile büyüyecek!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile İstanbul’da bir araya gelerek yeni yıl hedeflerini paylaşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Ofislerimizi, danışmanlarımızı ve genel müdürlüğümüzü dijital dönüşüm ile geleceğe şimdiden hazır hale getireceğiz" dedi...

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir? Mustafa Hakan Özelmacıklı, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Hakan Erilkun: Eşler tapuya gidin, konutunuzu güvenceye alın!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, eşlerin hak kaybı yaşamaması için tapuya gitmelerini ve konutlarına aile konutu şerhi koydurarak güvence altına almaları gerektiğini söyledi...

Hakan Özelmacıklı: Müteahhitten ev alırken dikkat!

Arsa payı karşılığı inşaat yapım sözleşmesi çerçevesinde tapu kayıtlarının iptal edilmesi kararı gayrimenkul sektöründe gündeme geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan bu kararı Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı değerlendirdi.

Hakan Erilkun altınemlak Haberi

Hakan Erilkun altınemlak

Yenilenen yüzüyle kullanıcılarına ‘Merhaba’diyen altinemlak.com.tr, Türkiye’nin en modern emlak portali olmaya aday… 


Türk emlak piyasasının bireysel ve kurumsal açıdan tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan altinemlak.com.tr, bireysel alım-satım, kiralama ve devir ihtiyaçlarının yanı sıra kurumlara emlak yönetim danışmanlığı, projelere pazarlama desteği ile IK hizmeti sunuyor.


www.altinemlak.com.tr Norveç ve Fransa’da Yarışacak

Dünyada kullanılan en gelişmiş teknik altyapıların Türk emlak sektörüne adapte edildiği www.altinemlak.com.tr yeni yüzüyle kullanıcılarından büyük ilgi topladı. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, aylardır titizlikle sürdürülen çalışmada birçok hizmetin kolayca ulaşılabilir olmasının yanı sıra görsel zenginliği de amaçladıklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye’de emlak ile ilgili bir çok site yalnızca satılık ve kiralık gayrimenkullere yer veriyor. www.altinemlak.com.tr’nin yeni halinde ise bireysel alım-satım, kiralama ve devir ihtiyaçlarının yanı sıra kurumlara emlak yönetim danışmanlığı, projelere...