04 / 05 / 2024

Hakan Erilkun emlak sektörü açıklaması

Hakan Erilkun emlak sektörü açıklaması

Gösteriler, yürüyüşler ve ülkemizi derinden etkileyen üzücü olayların meydana geldiği merkezler emlak hareketlerinden olumsuz yönde etkileniyor. Taksim, Beşiktaş, Levent gibi merkezlerde özellikle konutta USD bazlı kiralamalar TL’ye çevrilmeye başladı.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, yetki belgesiz yabancı emlakçılara dikkat çekerek çok önemli uyarılar yaptı...

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Ömer Hakan Ekşi tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman sona erecek?

Emlak vergisi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 30 Kasım’a kadar yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Emlak beyan değerlerinde online döneme geçiş 2023'e kadar tamamlanacak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Belediyelerdeki emlak beyan değerlerinin tapu sicil müdürlükleri tarafından online olarak alınması 2023’e kadar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Emlakçılar eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeli!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik kapsamında yetki belgesi almış emlak işletmelerine uyarıda bulundu. Özelmacıklı, "Sözleşmeli işletmelerin, sahip oldukları en az 100 saatlik eğitim belgelerini TTBS sistemine yüklemeleri gerekiyor” diye konuştu.

Emlakçılar dikkat! O tarih ertelendi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak işletmelerinin ruhsat şartlarının ertelenmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hakan Erilkun emlak sektörü açıklaması Haberi

Hakan Erilkun emlak sektörü açıklaması

Gösteriler, yürüyüşler ve ülkemizi derinden etkileyen üzücü olayların meydana geldiği merkezler emlak hareketlerinden olumsuz yönde etkileniyor.

Taksim, Levent ve Mecidiyeköy başta olmak üzere nüfus ve araç yoğunluğunun en fazla olduğu yerlerde meydana gelen, çoğu can kaybıyla sonuçlanan olaylar satış ve kiralama hareketlerini etkileyerek, rayiç bedelleri uzun dönem stabil hale getiriyor.


Dolar Bazlı Kiralamalar TL’ye Çevriliyor 

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, yaşanan üzücü olayların özellikle, İstiklal Caddesi, Şişli, Beşiktaş gibi her zaman gözde köklü merkezlerde 3 ayda fiyatları etkileyerek, bazı noktalarda gerilemeye başladığına dikkat çekti.  Hakan Erilkun konutta dolar bazlı pek çok kiralamaların TL’ye çevrilmeye başladığını belirterek şunları söyledi: “Gerek konutta gerekse ticari emlakta kiralamaların en gözde lokasyonları olan merkezlerde; yer bulmanın neredeyse imkansız olduğu metro çıkışları, AVM yakınları gibi noktalarda kira...