02 / 05 / 2024

Hakan Evkaya Mimar

Hakan Evkaya Mimar

Mimar Hakan Evkaya, 2009 ve 2010 yılları arasında şantiye şefi olarak deneyim kazandı ve İkikerebir Mimarlık firmasının kurucularından biri oldu. Peki Hakan Evkaya kimdir? İşte biyografisi...

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Hakan Külahçı, Salı Grubu toplantısında tecrübelerini anlattı!

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

Antalya Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından faaliyete geçirilen en önemli projeler arasında yer alan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin inşaat aşamasının ardından dekorasyon ve teşrifat çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Hakan Kıran’ın Erenköy binasındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

Hakan Dölgen kimdir?

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

Hakan Helvacıoğlu dekorasyon tutkunları ile buluşuyor!

Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin ünlü bir mimar ve tasarımcılarının seçimleriyle hayata geçirdiği “Picks by Pros” projesi, Eylül ayında Hakan Helvacıoğlu’nu ağırlıyor.

Hakan Demirel Altın Genç Mimar ödülü kazandı!

Mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA'nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri'nde Hakan Demirel, Altın Genç Mimar ödülü aldı...

Hakan Demirel'e Altın Genç Mimar ödülü verildi!

Hakan Demirel'e Altın Genç Mimar ödülü verildi. Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri’nin TSMD, İstanbul SMD ve İzmir SMD’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye ayağında “Yılın En İyi Genç Mimarı” seçildi.

Hakan Habif kimdir?

Mimar Hakan Habif kimdir? Mimar Hakan Habif, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hakan Habif, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Habif..

Hakan Evkaya Mimar Haberi

Hakan Evkaya Mimar

Hakan Evkaya kimdir?

Hakan Evkaya, 1979 yılında Ankara'da doğdu. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Evkaya, 2002 ve 2006 yılları arasında o tasarım şefi olarak Ankara'da çeşitli saygın tasarım şirketlerinde çalıştı. 


Hakan Evkaya, 2009 ve 2010 yılları arasında şantiye şefi olarak deneyim kazandıktan sonra İkikerebir Mimarlık firmasının kurucularından biri oldu.

Hakan Evkaya'nın 2010 yılına kadar, ulusal mimarlık yarışmalarında bir çok ödülü var. TSMD üyesi Evkaya, aynı zamanda hala yarı-zamanlı öğretim görevlisi olarak Gazi Üniversitesi'nde çalışıyor.



Hakan Evkaya ve İkikerebir Mimarlık'ın ödülleri!

 

- UŞAK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ KOMPLEKSİ MİMARİ YARIŞMA - 

- ÇUKUROVA BELEDİYESİ ŞEHİR SALONU VE KÜLTÜR MERKEZİ MİMARİ YARIŞMA - 

- KEPEZ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ YARIŞMASI - MANSİYON ÖDÜLÜ

- ŞİŞLİ LİSESİ MİMARİ YARIŞMA - SATIN ALMA ÖDÜLÜ

- TROYA MÜZESİ MİMARİ YARIŞMA...