18 / 05 / 2024

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi, Mehmet Hakan Ezer Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, N. Hakan Yardım tarafından 40 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Melek Dönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Dönmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Hakan Özdemir tarafından 500 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Kutlubey Sokak Zeplin Apartmanı'nda kuruldu.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi, Mehmet Hakan Ezer Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.

Hassa Mimari Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hassa Mimari Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Aktaş, Ahmet Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Bahçelievler, Çobançeşme Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Lego Mühendislik Tasarım Dizayn Mimarlık İnşaat Şirketi kuruldu!

Lego Mühendislik Tasarım Dizayn Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Üresin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Pozitif Proje Tasarım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pozitif Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Akın Baki ve Hakan Recep Türer ortaklığıyla kuruldu...

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Haberi

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon


Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi, Mehmet Hakan Ezer Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi iş konusu; Her türlü Dekorasyon malzemesi alım satımı faaliyetleri.


Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi adres: Beyoğlu, Galata Serdar-ı Ekrem Sokak, Serdar-ı Ekrem Apartmanı, Kat:1...