17 / 05 / 2024

hakan gümüş gayrimenkul sektörü açıklaması 2021

hakan gümüş gayrimenkul sektörü açıklaması 2021

GİSP Başkanı Hakan Gümüş, 2021'de gayrimenkul sektöründe geliştirilmesi gereken konuları listeledi. İşte İşte GİSP Başkanı Hakan Gümüş'ün 19 maddelik gayrimenkul sektörü reçetesi...

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Behdad Jalılı ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

hakan gümüş gayrimenkul sektörü açıklaması 2021 Haberi

hakan gümüş gayrimenkul sektörü açıklaması 2021

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Başkanı Hakan Gümüş, 2021 senesinde gayrimenkul sektöründe geliştirilmesi gereken konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörüne kapsamlı bir reçete sunan Gümüş, birkaç akıllı dokunuşla sektörün ivme kazanacağına dikkat çekti. Gümüş, GİSP olarak kamu kurumlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da belirtti. 

İşte GİSP Başkanı Hakan Gümüş'ün gayrimenkul sektörü reçetesi...

GAYRİMENKUL 2021 ÜTOPYASI

1. Değerleme ve Tapu Harçları: Otomatik Değerleme sistemleri, TKGM altyapısına entegre edildi. Gayrimenkul alım satımındaki kayıt dışılık önlendi. Gerçek değerden tapu harçları hesaplandı ve harç oranı %1’e düşürüldü. 

2. Deprem ve Kentsel Dönüşüm: ‘Depremle Mücadele ve Kentsel Dönüşüm Üst Kurulu’ kuruldu. E-devlet şifresiyle binanızın % deprem riskini öğrendiniz. Riskli binaların alım satımı yasaklandı ve kapılarına mühür vuruldu. Kentsel dönüşümün finansmanı hususunda değer odaklı paylaşım modeline geçildi....