14 / 05 / 2024

Hakan Özyazıcı yatırımları

Hakan Özyazıcı yatırımları

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı; “15 Temmuz’da gerçekleştirilen bu hain darbe girişiminin yalnızca siyasi istikrarımıza değil, aynı zamanda ekonomik büyüme ve kalkınma hedeflerimize de kastettiği görülüyor” dedi.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakan Demirol ve Yücel Körpe ortaklığında kuruldu.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaftanoğlu tarafından kuruldu.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arasan Deu Group tarafından kuruldu.

Hakan Özyazıcı yatırımları Haberi

Hakan Özyazıcı yatırımları

2016 yılının ülke ekonomisi ve inşaat sektörü açısından yüksek bir yıl beklentisiyle başladığını belirten Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı; “15 Temmuz’da gerçekleştirilen bu hain darbe girişiminin yalnızca siyasi istikrarımıza değil, aynı zamanda ekonomik büyüme ve kalkınma hedeflerimize de kastettiği görülüyor” dedi. Özyazıcı, “Sektörün güç birliği yaptığını, zamanında alınan tedbirlerle hızla normalleşme sürecine giren ekonomi, halkımızda da güven duygusunun oluşmasına ve inşaat sektörüne inancın artmasına sebep oldu” diye konuştu. Hakan Özyazıcı, “Emlak Konut, GYODER ve özel sektörün girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyalarda gördük ki, milletimizin ülke dinamiklerine güveni tam. Bu kampanyalar dahilinde yılın ikinci yarısında yapılan satışlar ile bir toparlanma dönemini sektör olarak hep birlikte yaşadık” diye konuştu.


REKOR KIRILACAK

Yalı Ataköy ve Route İstanbul projelerindeki kampanyalarla sürece destek verdiklerini belirten Özyazıcı,...