29 / 04 / 2024

Hakan Şaştım kimdir

Hakan Şaştım kimdir

İşadamı Hakan Şaştım, İstanbul'da Cambridge adıyla kurduğu koleji, İngiltere'ye taşıyor. İşadamı eğitimin merkezi Cambridge'teki okul için tarihi binaları araştırıyor..

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'den Kazakistan'a tüm zamanların en yüksek ihracatı gerçekleşti!

Türkiye, Kazakistan'a 727 milyon 450 bin dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını yaptı. Kazakistan'a bu dönemde en fazla ihracatı, 164 milyon 768 bin dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü gerçekleştirdi.

Aile Destek Ödemeleri mayıs ayında ne kadar yatacak? Hesaplar şaştı mı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşlar mayıs ayında hesaplara ne kadar para yatacağını merak ediyor. Aile Bakanlığı ödemelerinde hesaplar şaştı mı. Detaylar haberimizde...

Kanal İstanbul'a tümüyle karşıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul'un şehri mahvedeceğini öne sürerek tümüyle karşı olduklarını söyledi...

Altınyıldız Classics, İstanbul Havalimanı mağazasını açtı!

BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Habif, "İstanbul Havalimanı'nda açtığımız mağaza, attığımız güçlü bir adım. Burada hem mevcut müşterilerimize hizmet verecek hem de dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları Altınyıldız Classics şıklığıyla tanıştırmanın gururunu yaşayacağız" dedi...

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

MÜSİAD Suriye'de ofis açtı!

MÜSİAD Suriye'nin Azez kentinde şube açtı, MÜSİAD, bu adımla Türkiye ve Suriye'deki iş adamları arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Berdan Mardini Paris'te market açtı!

Berdan Mardini, kazancını ticarete yatırıyor. Şarkıcı, “Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris’in ortasında market açtım” dedi.

BiggMall 5.şubesini Gaziosmanpaşa'da açtı!

Perakende sektöründe zincir mağaza olmayı hedeflediklerini belirten BiggMall Başkanı Toğlukdemir, "Gaziosmanpaşa'da açtığımız şubeyle mağaza sayısını 5'e yükselttik ve 2015 hedefimizi tutturduk" dedi.

İngiltere'deki Cambridge Koleji için tarihi binalar araştırılıyor!

İşadamı Hakan Şaştım, İstanbul'da Cambridge adıyla kurduğu koleji, İngiltere'ye taşıyor. İşadamı eğitimin merkezi Cambridge'teki okul için tarihi binaları araştırıyor..

Ayça Yontarım kimdir?

Mimar Ayça Yontarım kimdir? Mimar Ayça Yontarım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayça Yontarım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayça Yontarım..

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü Forum Aydın'a stand açtı!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü, İl Spor Merkezlerinin ve bu yıl ilk defa faaliyete geçecek olan Engelliler Spor Merkezleri'nin tanıtımı için Forum Aydın AVM'de stand açtı.

Hakan Şaştım kimdir Haberi

Hakan Şaştım kimdir

İstanbul Taşdelen'de geçen yıl açtığı okula Cambridge ismini veren işadamı Hakan Şaştım, şimdi de gözünü İngiltere'ye çevirdi. Yerleşim birimlerinin marka olarak kullanılmasında bir sınırlama olmadığını gören işadamı, Cambridge Koleji'yle adım attığı eğitim sektöründe yurtdışına açılmaya karar verdi. Şaştım, şimdi bu markayı Cambridge Üniversitesi'nin meşhur ettiği şehre taşıyor. Cambridge'te yüzyıllık okullardan birini almak için görüşmelere başlayan işadamı, Avrupa merkezinin burası olacağını söyledi. 


YURTDIŞINDA BÜYÜYECEK 

İstanbul-Taşdelen'de 400 öğrenci kapasiteli binasıyla 2014-2015 eğitim-öğretim dönemine başlayan kurum, anaokul, orta bölüm ve lisenin hazırlık sınıfına öğrenci alıyor. Körfez ülkeleri, Balkanlar ve Avrupa'da okullar açmak istediğini vurgulayan Şaştım, şöyle konuştu: "Cambridge kentinde bir okul açacağız. Adı yine Cambridge Koleji olacak. Bunun için görüştüğümüz kişiler ve baktığımız binalar var. Hedefimiz, İngiliz çocuklarını eğitecek okul açmak. 5 yıl içinde...