17 / 05 / 2024

hakan tütüncü Altınova imar planı

hakan tütüncü Altınova imar planı

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

Ons altın 2 bin dolar sınırını geçti! Gram altın bin 250 liraya tırmandı! Altında yükseliş sürecek mi?

Uluslararası borsalarda altın yeniden 2 bin dolar seviyesini aştı. Ons altın en yüksek 2 bin 22 dolar seviyesine tırmanırken, gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Şu saatlerde gram altın bin 250 liradan işlem görüyor.

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın

Altın Kahini İslam Memiş'ten öyle bir açıklama geldi ki kuyumcular doldu taştı. Gram altın bedava. Acil bakın!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın düştü! Elinde altını olanlar hemen bakın! 19 Ocak altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi aşağı yönlü işlem görüyor. Altının ons fiyatı bugün 1909 dolara geriledi. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın düştü! Elinde altını olanlar hemen bakın! 19 Ocak 2023 canlı altın fiyatları...

Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe aşağı yönlü başladı. Ons altın 1808 dolara kadar yükselirken gram altın 1107 liraya kadar yükseldi fakat Bugün altın frene bastı. Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor! Altın Kahini İslam Memiş hemen açıkladı!

Son günlerde rekor kıran altın fiyatları için yatırımcıların en çok merak ettiği ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorunun yanıtı şimdi Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Yatırımcılar hemen bakın! 

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, kasım ayını düşüşle kapatırken, aralık ayında çarşıyı pazarı karıştırdı. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ons altın 1769 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları....

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın cuma indirim başladı! Tüm altın takılarda yüzde 50'ye varan dev fırsat! 23 Kasım 2022 fiyat listesi

hakan tütüncü Altınova imar planı Haberi

hakan tütüncü Altınova imar planı


Başkan Hakan Tütüncü, Altınova'nın 30 yıla yakın talep edilen imar planını yaptıklarını, parselasyon çalışmasını da bu yıl içerisinde bitireceklerini söyledi. 


Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin, Altınova Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. 

Başkan Tütüncü, toplantıya katılan bölgede yaşayan Adıyamanlılara şöyle seslendi: "30 Mart seçimlerinde, milli iradenin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapacağız. Bu ülkeyi biz yöneteceğiz, milletten başka milletin seçtiği bir Başbakanı kimse indiremez, diyeceğiz. Ya da millet demezsek, zillet diyeceğiz. Yani Geçmişin karanlık günlerini yeniden yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye, 12 yıldan bu yana ileriye götüren, kardeşliği derinleştiren, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş hizmetler yapan, milli iradeyi savunan, hiç bir gücün, baskının karşısında eğilmeyen Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik...