04 / 10 / 2024

Hakan Tütüncü değerlendirme

Hakan Tütüncü değerlendirme

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç ayda bir muhtarlarla yaptığı hizmet değerlendirme toplantısının 3. Turunu, Varsak Şelale Mahallesi'nde devam ettirdi. Hakan Tütüncü '21 bin tapu dağıttık' dedi.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

OECD açıkladı! Her 10 işsizin biri Türkiye'de bulunuyor...

Türkiye, 38 ülkenin yer aldığı OECD’de yüzde 9’luk işsizlik oranı ile Şili ile birlikte dördüncü sırayı paylaşıyor. OECD’deki 33.3 milyon işsizin, yüzde 9.3’ü Türkiye’de yer aldığı belirtildi.

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Yeni Opel Astra Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri...

Opel, sınıfının en çok tercih edilen modellerinden biri olan Astra'nın altıncı neslini Türkiye'de satışa çıkardı.

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Hakan Tütüncü değerlendirme Haberi

Hakan Tütüncü değerlendirme

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "belediyecilik yerelde yapılır" ilkesiyle başlattığı toplantı kapsamında bölge muhtarlarıyla mahallelere yapılacak olan hizmetleri, problemleri istişare etti. Tütüncü, Şelale Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaman'ın evinde gerçekleşen toplantıya Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile katıldı. 


Hizmet istişare toplantısında Altı ay ak, Varsak E sent epe, Ayanoğlu, Demirel, Zeytinlik, Gazi ve Habibler mahalle muhtarları da hazır bulundu. 

Hastane lokomotif olacak Tütüncü, bir muhtarın evinde bölge muhtarlarıyla bir araya gelerek zaman baskısı olmadan, aile ortamında hizmetleri, problemleri değerlendirme imkanı bulduklarını belirtti. 

Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi'nin, Varsak ve Kepez'in doğu yakası için önemli bir yatırım olduğunun altını çizdi. Tütüncü, inşası süren ve 29 Ekim 2015'te hizmete...