07 / 05 / 2024

Hakan Ülken kim

Hakan Ülken kim

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

Aydın kamu yatırımlarından faydalanamıyor!

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Hakan Ülken: Kentsel SİT alanı revize edilsin!

Tabela kararının uygulanmasının ertelenmesi için Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na başvurduklarını açıklayan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Kentsel Sit Alanı Bölgesi’nin de revize edilmesini istedi.

Hakan Ülken: Çıldır Havalimanı ulaşıma açılmalı!

Ege İhracatçılar Birliği'nin Aydın'daki üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda ilin sorunları ve kapasitesi gündeme getirildi. Davut Er, "Aydın'ın en az bin ihracatçı firmayla 2 milyar dolar ihracat kapasitesi var" dedi. 

Hakan Ülken: Aydın'nın modern bir fuar alanına ihtiyacı var!

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, fuar alanı eksikliği nedeniyle Aydın'ın 5 önemli fuar organizasyonuna ev sahipliği yapamadığını söyledi.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

AYTO yeni binası için arsa arıyor!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, üyelerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için yeni hizmet binası yapmak istediklerini söyledi. Aydın'da faaliyetlerini sürdüren AYTO, yeni hizmet binası yapmak için harekete geçti.

Ege’de havaalanı savaşları devam ediyor!

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci'nin "Denizli-Aydın arasına Buharkent ilçesinde ortak havaalanı yapılmasını istiyoruz" sözlerine tepki gösterdi.

TOBB Aydın'da okul yaptıracak!

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı törende, TOBB Aydın Oda ve Borsaları ile Aydın Valiliği arasında protokol imzalandı. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Aydın'a kalıcı bir eser bırakmış olacağız" dedi

Hakan Kıran: Boğaz'daki yapıların yüzde 85'i kaçak!

Ocakta açılışı yapılacak olan Haliç Metro geçiş projesinin mimarı Hakan Kıran, Boğaz'daki yapıların yüzde 85'inin kaçak olduğunu belirterek "İyi bir siluet çalışması gerek. Af da çıkmamalı" dedi

Hakan Yetkiner: Türkiye'de 293 bin 318 konut el değiştirdi!

Hakan Yetkiner, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 3. çeyrek konut satış istatistiklerini değerlendirdiği açıklamasında, Türkiye'de temmuz-eylül ayları arasında 293 bin 318 konutun el değiştirdiğine dikkati çekti...

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Hakan Ülken kim Haberi

Hakan Ülken kim

Özel bir televizyon programına konuk olan ve Aydın ekonomisini değerlendiren AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Dağlarından yağ ovalarından bal akar, diye diye Aydınlıların bir elinin yağda bir elinin balda olduğunu sanıyorlar. Bizim bir elimiz yağda, bir elimiz balda değil. Biz iyi değiliz” dedi.


“SEKİZ VERİYORUZ BİR ALIYORUZ”


Aydın’ın kamu yatırımlarından aldığı payın binde dört olduğunu söyleyen Ülken, “Bu verilerle 48. sıradayız. Şimdi, ne veriyorsunuz, ne alıyorsunuz. Bizim ihracat rakamlarımız 500 miyon dolarla 600 milyon dolar aralığında. İthalat rakamımız 273 milyon dolar. Biz cari açığa, cari açık sorununa çözüm anlamında ülkeye katkı koyan biriyiz. 8 veriyoruz, bir alıyoruz. Türkiye’de sadece iki tane büyük şehirde hava limanı yok. Birisi Aydın. Aydın-Denizli otobanı bitmedi. Yapılmadı ve başlanmadı. Çevre yolu hala devam ediyor. Yeni bir stat...