26 / 05 / 2024

Hakan Ural kim

Hakan Ural kim

Emlak uzmanları Rodi Kayim, Birol Çakır ve ünlü oyuncu Dilek Serbest Hakan Ural'ın sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Hangi bölgelere yatırım yapılması gerektiğini anlatacak.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Hakan Ural'a site yönetiminden yarım milyonluk dava!

İstanbul Maslak'ta yer alan bir sitenin yöneticileri yorumculuk yaptığı televizyon programında "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar. İndiriyorlar'' diyen Hakan Ural'a 500 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Emlak uzmanları nereye yatırım yapılması gerektiğini anlatacak!

Emlak uzmanları Rodi Kayim, Birol Çakır ve ünlü oyuncu Dilek Serbest Hakan Ural'ın sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Hangi bölgelere yatırım yapılması gerektiğini anlatacak.

Tatyana Tsvikevic, emlak yatırımlarını anlatacak!

Ünlü oyuncu Tatyana Tsvikevic, Hakan Ural'ın sunumuyla ekrana gelen Emlak Ekspresi programına konuk olacak. Tsvikevic, programda emlak yatırımlarını anlatacak.

Engincan Ural inşaat sektörüne mi giriyor?

Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’la Etiler’deki Limonata’da yemek yedi.İkiliye Engincan’ın iki arkadaşı da eşlik etti. Mekân çıkışı baba Hakan Ural basın mensuplarına açıklama yaptı.

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Marmaray projesini kim yapıyor?

Halkalı ve Gebze arasında inşa edilen Marmaray projesi yarın Cumhuriyet'in 90. yıldönümünde yapılacak bir tören ile açılacak. Peki Marmaray projesini kim yapıyor? Marmaray inşasına ne zaman başlandı?

Hakan Kıran kimdir?

Gloria Jeans Coffee, Gezi İstanbul, D&R, Saray Muhallebicisi gibi zincir konseptlerde imzası bulunan Hakan Kıran kimdir? Mimar Hakan Kıran'ın diğer projeleri nelerdir? İşte Hakan Kıran...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için "çevre ve temizlik vergisi"nin ödenmesi gerekiyor. Peki çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Site yönetim planını kim hazırlar?

Site yönetim planı, söz konusu site için alınmış kararlar doğrultusunda hazırlanıyor. Site yönetim planında sitenin nasıl yönetileceğine ilişkin hususlara yer veriliyor. Peki site yönetim planını kim hazırlar?

Hakan Ural kim Haberi

Hakan Ural kim

Hakan Ural'ın sunduğu "Emlak Ekspresi"; "Ev alırken ve konut kredisi kullanırken nelere dikkat etmeli?", "Nasıl ev sahibi olacağız?", "Gayrimenkul yatınmı cazibesini koruyor mu?", "Hangi bölgelere yatırım yapmalı?" sorulannın yanıtını aramaya devam ediyor. Ural programın bu bölümünde; emlak uzmanları Rodi Kayim, Birol Çakır ve ünlü oyuncu Dilek Serbest'i ağırlayacak.


Habertürk...