23 / 07 / 2024

Hakan Varol Yıkımdan teslime kadar tüketicinin yanındayız

Hakan Varol Yıkımdan teslime kadar tüketicinin yanındayız

DENİZBANK'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 21 Ocak 2013 tarihinde imzaladığı, Faiz Desteği Protokolü kapsamında onayladığı Türkiye'nin ilk banka finansmanı kentsel dönüşüm projesi, tamamlanarak kat maliklerine teslim edildi...

Bu şehir ve çevresi için 6'dan büyük deprem uyarısı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada uzay teknolojileri kullanarak yaptıkları yazılım ile ülkemizdeki yer hareketlerini gözlemlediklerini belirterek, deprem konusunda en büyük riski taşıyan şehri açıkladı.

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Yıkılan binaların yenisini yapmak için 350 milyar lira lazım!

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Hakan Koman, toplanan 115 milyar liralık bağış miktarı ile yıkılan 60 bin binanın ancak 17 bininin yapılabileceğini belirterek “Yıkılan tüm binaların yapımı bu rakamın 3 katını geçer” dedi.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.

Marmara depremi giderek yaklaşıyor! Güney Marmara'da risk büyük!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "Bunlar daha büyük depremlerin ayak sesleri. Marmara için de süre zaten doldu da giderek yaklaştığını söylüyor" dedi.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Doğu Anadolu Fayı'nın Kahramanmaraş bölümünde 500 yıllık birikmiş enerji var!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımdan sonra, deprem uzmanları dikkatleri Doğu Anadolu Fayı'na çekti. Uzmanların açıklamasına göre, fay üzerindeki hareketliliğin sonraki etkisi Kahramanmaraş ve Hatay'da olabilir...

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

AB'den İsrail'e yıkım tepkisi!

Avrupa Birliği (AB), Han el-Ahmer'de bedevilere ait ev ve ağılların yıkılması kararına tepki gösterdi. AB, İsrail'e yıkımdan vazgeçmesi çağrısında bulundu.

Hakan Varol Yıkımdan teslime kadar tüketicinin yanındayız Haberi

Hakan Varol Yıkımdan teslime kadar tüketicinin yanındayız

DENİZBANK'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 21 Ocak 2013 tarihinde imzaladığı, Faiz Desteği Protokolü kapsamında onayladığı Türkiye'nin ilk banka finansmanı kentsel dönüşüm projesi, tamamlanarak kat maliklerine teslim edildi. 


DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol bu finansman ile İstanbul'un Sultangazi üçesinde ilk kentsel dönüşüm startını verdikleri projelerinin kat maliklerine teslimini yaptıklarını ve projeyi mutlu sona ulaştırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi 2013 itibariyle Türkiye'deki mevcut konut stoğunun 20 milyon adet civarında olduğuna dikkat çeken Varol, "Bu stoğun yaklaşık 5 milyon adedi kaçak ruhsatsız evlerden oluşuyor. Ayrıca ekonomik ömrünü tamamlamış, değişim zorunluluğu bulunan 1.5 milyon adet konut da mevcut stok içerisinde bulunuyor. Bu rakamlara nüfus artışım da eklediğimizde Türkiye'de 2023 yılına kadar 8 milyon adet konutun yeniden inşa edilmesi gerekiyor. Şu...