06 / 05 / 2024

hakan yalçın yeni proje

hakan yalçın yeni proje

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçen Gölmahal Villaları'nda sona yaklaşıldı. Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın yeni projemiz 150 villadan oluşacak dedi...

Soner Yalçın'ın villasında yeni kaçaklar tespit edildi iddiası!

Soner Yalçın’ın, sit alanında olan villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması “Bu kadarına pes” dedirtti. Kaçak yapıya ilişkin tutanak tutuldu, yıkım kararının yanı sıra para cezası da uygulandı...

Boğazdaki yalılar yeni sahiplerini bekliyor!

Boğazın incileri olan milyonlarca lira değerindeki yalılar yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul Boğazı'nda yaklaşık 20 yalı satışta...

Yalın Levent’teki evini Bebek’e taşıdı!

Ünlü şarkıcı Yalın, köpekleri Nina ve Harvey için Levent’teki evini Bebek’e taşıdı. Yalın, tadilat çalışmaları biten yeni evine yerleşti.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Isparta'nın yeni projesi Kule 246 hayata geçiyor!

Yalçın Baysan Group, Isparta'da yeni konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kule 246 projesinin 24 ayda teslim edilmesi hedefleniyor.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Ordulu Şehit Yalçın Yamaner'in ailesine ev alınacak!

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti!

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Zeki Önder'in ağabeyi İnşaat Mühendisi Mehmet Yalçın Önder vefat etti. Cenazesi yarın Giresun Görele Yeni Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecek.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Batımahal Villaları'nda 890 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni projeyi tüketicilerin ihtiyaçlarına göre yapabilmek için araştırmalar yaptırdıklarını söyledi. Yalçın, 150 villanın yer alacağı BatıMahal'i anlattı.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

hakan yalçın yeni proje Haberi

hakan yalçın yeni proje

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın bölgede başka yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Projemiz 150 villadan oluşacak. Projenin çizimlerine başlandı açıklamasını...