10 / 05 / 2024

Hakan Yavuz

Hakan Yavuz

Triatek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Hakan Yavuz, Üzeyir Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 3 milyon TL sermaye ile, Müjdat Yavuz, Hakan Yavuz, Muharrem Yavuz, Rıdvan Yavuz, Ümit Yavuz ortaklığında, Çekmeköy'de kuruldu.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Hakan Yavuz'dan Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'na tepki!

Hakan Yavuz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda “Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı” görüşülüp hükümetçe teklif edilen tasarıya tepki gösterdi.

NTEPE Yapı Bursalılar'a özgün yapılar sunuyor!

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Hakan Yavuz, ''NTEPE Yapı olarak projelerimizde Bursalılar'a özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

Depremin felakete dönüşmemesi için verilen öneriler dikkate alınmalı!

TMMOB Artvin il temsilcisi Hakan Yavuz, 1-7 Mart Deprem Haftası’na ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavuz yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere; Ülkemiz de dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer almaktadır..." dedi.

Yavuz Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tülay Atıcı ve Ali Hakan Yavuz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Alageyik Sokak'ta kuruldu.

Triatek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triatek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Hakan Yavuz, Üzeyir Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 3 milyon TL sermaye ile, Müjdat Yavuz, Hakan Yavuz, Muharrem Yavuz, Rıdvan Yavuz, Ümit Yavuz ortaklığında, Çekmeköy'de kuruldu.

Ferizli OSB'de çalışmalar devam ediyor!

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ ı ziyaret etti...

Nazım Yavuz: Çatı yangınlarından korunmak için doğru malzeme şart!

Ülkemizde çatılar konusundaki ihmal ve bilgisizlik bir çatıda yaşanabilecek en tehlikeli olaylardan biri olan çatı yangınlarına davetiye çıkarıyor. ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz'Çatı yangınlarından korunmak için doğru malzeme şart' dedi...

Hakan Erilkun: Konut kredisinde dosya masrafı büyük risk!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2013'ün ilk ve ikinci çeyreğinde gerçekleştirilen konut alımlarının yüzde 42'si Mortgage kredileri yoluyla gerçekleşti" diye konuştu...

Kenan Yavuz: Ekonomik türbülans bizi hızlandırır!

Kenan Yavuz, "Dünyadaki krizlerden, geçici tereddütlerden etkilenmeyiz. Gelişmeler kararlarımızı değiştirmez. Tersine yatırımı daha çabuk realize etmeye çalışırız ki yatırdığımız parayı bir an önce alalım" dedi

Proestate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Proestate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL 'lik sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi adresinde Cem Hakan Elmas, Murat Yavuz, Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Hakan Kıran: Metro geçiş köprüsü tüm felaketlere dayanır!

29 Ekim’deki test sürüşüne Başbakan Erdoğan da katılacak. Üzerinde hummalı çalışmaların sürdüğü köprünün mimarı Hakan Kıran “Bilimsel verilere göre olası ne varsa her şeye dayanıklı yapıldı. Kıyamet koparsa bilemem” dedi.

Hakan Yavuz Haberi

Hakan Yavuz

Triatek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Hakan Yavuz, Üzeyir Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.


Triatek İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Yurtiçinde ve dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları,ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, Pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...