14 / 05 / 2024

Hakkari 2 minareli cami

Hakkari 2 minareli cami

Hakkari’de ilk defa 3 katlı, iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin temeli atıldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla b

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

TOKİ o ildeki 204 adet 2+1, 3+1 konutu satışa sundu! Fiyatlar 364 bin 425 TL'den başlıyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ, Hakkari Merkez’de inşası devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 204 sosyal konutu kuralı olarak bugün satışa sundu. İşte ayrıntılar...

Hakkari TOKİ kura sonucu isim isim tam listesi 20 Mayıs!

Hakkari TOKİ kura sonucu isim isim tam listesi 20 Mayıs haberimizde yer alıyor. İşte Hakkari TOKİ kura sonucu isim isim tam listesi 20 Mayıs ve TOKİ Hakkari kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Hakkari'de 2 inşaat işçisi öldürüldü!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK tarafından inşaat işçilerine yönelik yapılan saldırıda 2 işçi hayatını kaybetti.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Slovenya'nın minareli tek camisi 2019'da açılacak!

Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da hayata geçirilen tek minareli cami 2019 yılında açılacak. Cami 2 bin kişi kapasitesine sahip olacak. 

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım!

Hakkari'ye 2.3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hakkari'nin her tarafı imarla buluştu" dedi.

Hakkari'de dükkan kiraları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

Hakkari'deki altyapı çalışmaları için 2 bin kişi işe alınacak!

Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı Hakkari Yüksekova'da, kamusal altyapının yenilenmesi hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin kişi işe alınacak.

Hakkari'deki 8 kubbeli Ulu Cami’nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin; 3 katlı, iki minareli ve 8 kubbeli Ulu Cami’nin yapım çalışmalarını yerinde denetlediler.

Hakkari 2 minareli cami Haberi

Hakkari 2 minareli cami

Hakkari’de ilk defa 3 katlı, iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin temeli atıldı.

Altay Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı’nın arazisi üzerinde bulunan eski Ulu Cami, Hakkari İl Müftülüğü tarafından 20 Ağustos 2015 yılında tarafından yıktırıldı. Bin metrekarelik arsa üzerinde Diyanet Vakfı’nın yardımları ile 3 katlı, 9 kubbeli, iki minareli, iki asansör ve engelliler için ayrı asansör, okuma salonları, şadırvan, bay ve bayan WC’lerin yer alacağı caminin temeli dualarla atıldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başladı.

Ardından konuşan İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, “Allah’ın nasip müesses eylediği iki minareli, dokuz kubbeli, iki asansörlü, önünde şadırvanı ve mübarek gün ve geceler için de şerbet...